h i r d e t é s

Két ATV jöhet?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Két ATV jöhet?

2018. augusztus 18. - 07:01

 

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója a Heteknek adott interjújában arra a kérdésre, hogy Kálmán Olga visszatérhet-e az ATV képernyőjére, elmondta: Kálmán Olga 2016-os távozása után a tévé vezetésének új megoldásokat kellett keresnie.

Forrás: Kreatív Online

Rónai Egon kiválóan vezeti az Egyenes beszédet, ráadásul elkezdtünk építeni saját arcokat, így nálunk dolgozik Krug Emília, aki mára a legjobb hírháttér-műsorvezetők egyike lett Magyarországon. Kulka Jánossal készített közelmúltbeli interjúja óriási szakmai és közönségsikert hozott a számára és az ATV számára is. Egy szó, mint száz, Bednárik Imre szakmai vezetésével elkezdtünk új szakembereket felépíteni, amire nemcsak nekünk, de a szakmának is égető szüksége volt. Ezt a munkát nem fogjuk félbehagyni, ez egy hosszú távú folyamat

– tette hozzá a vezérigazgató.

Azokkal a kritikákkal kapcsolatban, amelyeket a választásokat megelőző másfél évben kapott az ATV, és amelyek lényege, hogy a csatorna közéleti arcélének, illetve kormánykritikus tartalmainak feladására készül, Németh S. Szilárd megjegyezte: Az ATV szerinte ma közéletibb tévé, mint valaha volt.

Amit a kritikusaink bulvárosodásnak írnak le, az a mi szemszögünkből színesedés, kereskedelmi szempontból pedig élénkülés. Szerintem ettől lesz tévé a tévé – ellenkező esetben rádióműsort csinálnánk reggeltől estig

– tette hozzá.

Az ATV következő egy éves terveiről pedig azt mondta a csatorna vezérigazgatója:

Egy év múlva szeretnék kettő ATV-t látni, amelyek közül az egyiken alapvetően hírműsorok mennek, a másikon inkább szórakoztató műsorok és sorozatok. Eközben azt szeretném, hogy az ATV a G-nap előtti nézettségét tartsa, míg a második csatornával új, fiatal nézőket találjunk meg.

24.hu


 

h i r d e t é s