fbpx Két fiú fura szórakozása a vasúti síneken | CIVILHETES

h i r d e t é s

Két fiú fura szórakozása a vasúti síneken

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Két fiú fura szórakozása a vasúti síneken

2020. október 25. - 16:40

 

Egy 14 éves és a 15 éves fiúk augusztusban több alkalommal is azzal szórakozott, hogy bevásárlókocsit és kukát rakott a sínekre és az ütközést videóra rögzítették.

Fotó: police.hu

A MÁV most pénzjutalomban részesítette azokat a rendőröket, akik kézre kerítették a két tinédzsert – olvasható a police.hu közleményében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-Irányítási Központjába augusztus 16-án a reggel órákban bejelentés érkezett arról, hogy a Rákoshegyi vasútállomás közelében egy személyvonat elsodort egy síneken lévő bevásárlókocsit – áll a közleményben.

Miközben a helyszínre kiérkező járőrök a bejelentővel beszéltek és keresték a bevásárlókocsit, elment mellettük egy másik vonat, amely egy a sínekre helyezett műanyag kukát sodort el.

A helyszín közelében a rendőrök két fiatal fiút találtak az erdőben, akik elmondták, hogy ők tették a kukát és a bevásárlókocsit a sínekre azért, hogy az ütközésekről videót készítsenek. Elárulták, hogy nem ez volt az első alkalom. Három nappal korábban egy hasonló videót készítettek.

A XVII. kerületi Rendőrkapitányság a feltételezett elkövetők ellen vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

A MÁV képviseletében csütörtökön jutalomban részesítette a két őrmestert és az egyik törzszászlóst. (hirado.hu)


 

h i r d e t é s

Kommentek