h i r d e t é s

Kettősgyilkosság történt Süttőn

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kettősgyilkosság történt Süttőn

2020. május 20. - 11:01

 

A kivégzett házaspárra rágyújtották a házukat

Forrás: borsonline.hu

Hatalmas lánggal égett szombat hajnalban a K. család háza a Komárom-Esztergom megyei Süttőn. Az ott élő K. Krisztián és felesége, Alexandra bennégtek, míg a nő öccsének, Dávidnak sikerült kimenekülnie. Ő is életveszélyesen megsérült, testfelületének 30 százaléka összeégett, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Hamarosan kiderült, hogy nem baleset történt, a rendőrség kettős emberölés miatt nyomoz, úgy tűnik, hogy valaki egy szörnyű gyilkosság nyomait próbálta meg elfedni a tűzzel. A helyiek kedvelték a fiatal, jól szituált, értelmiségi párt, sokkolta őket, hogy valaki az életükre tört.

– Kedves és udvarias emberek voltak, keményen dolgoztak, és nem tudunk róla, hogy lettek volna ellenségeik, Szandit is Krisztiánt mindenki kedvelte itt – mesélte egy ismerősük. Úgy tudjuk, hogy a 30 éves Szandi és férje, a 41 éves Krisztián együtt dolgoztak, Alexandra HR-esként, míg Krisztián mérnökként munkálkodott a cégnél.

A környékbelieknek semmi nem tűnt fel aznap hajnalban, ők már csak a tűzoltók és a rendőrök szirénázására riadtak fel.

– Megdöbbentő, hogy ilyen fiatalon ért véget az életük, de az, hogy valaki meggyilkolhatta őket, egyenesen letaglózó. Imádták egymást, amennyire mi tudjuk, a két testvér is jó viszonyt ápolt, egyszerűen fel nem tudjuk fogni, ki lett volna képes ilyesmire – ingatták a fejüket.

A tragédia egyetlen túlélőjét, a 26 éves Sz. Dávidot jelenleg is kórházban ápolják, állapota súlyos, még kihallgatni sem tudták. Egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek. (borsonline.hu)


 

h i r d e t é s