h i r d e t é s

Kezdődik!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kezdődik!

2019. július 31. - 15:23

 

Bár a kampány az önkormányzati választásokra alig indult meg máris akcióba lendült a Fidesz-KDNP egyik kedvenc közvélemény-kutató szolgáltatója az Amygdala. 

 

Mint tudjuk ez nem önálló cég,hanem a Szinapszis Kft keretén belül rejtőzködő csapat,amely provokatív módon próbálja befolyásolni a kérdőív kitöltésébe beleegyező gyanútlan nyilatkozókat.

Már a bevezető szöveg is hamis,hiszen a kérdőívnek semmi köze nincs Magyarország jelenlegi helyzetéhez!
Az első kérdések között: "Kit kedvel jobban, Orbán Viktort,aki a kerítéssel megvédi az országot,vagy Soros Györgyöt, aki beengedné a migránsokat? Kedveli-e Gyurcsány Ferencet? Melyik pártra szavazna? Visszaküldte-e a konzultációs leveleket?"

Ezután a telefonos ügyintéző megkérdezi az irányítószámot és láss csodát, máris otthon van Esztergom ügyeiben és kívülről szavalja minden induló nevét! 

A közös ellenzéki polgármester jelölt, Cserép János neve többször felmerül, persze nem pozitív értelemben. Ügyesen kérdeznek, mi a gondom vele, kire szavaznék, ha nem ő indulna, szavaznék-e akkor a Fidesz-KDNP jelöltjére? 

Többször is felhívtam a kérdező figyelmét,hogy a kérdéseik manipulatívak és provokáló jellegűek és megtagadtam a választ. A végén annyira felháborított a dolog, hogy felszólítottam,hogy töröljék a nevemet az adatbázisból. Na persze, azt még én sem hiszem, hogy ez meg fog történni. 

Hogy melyik párt az úgynevezett közvélemény-kutatás megrendelője, arról nincs kétségem, azt viszont nagyon szeretném tudni, hogy Esztergomban név szerint ki tette a megbízást!

Egresits Márta közösség


 

h i r d e t é s