h i r d e t é s

Ki szárítja ki a hármas metrót?

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Ki szárítja ki a hármas metrót?

2019. május 31. - 08:44

 

A Liberálisok meglepetéssel és sajnálattal értesültek róla, hogy a frissen átadott, sok milliárd forintért felújított hármas metró máris beázik Újpesten. 

Illusztráció: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szeretnék megtudni, hogy ki fogja kijavítani a hibát, és ki állja majd ennek a költségét? Szeretnénk tudni, hogy kötöttek-e garanciát ilyen típusú hibákra, vagy úgy járunk majd, mint a meghibásodott metrószerelvényekkel? Hogyan lehetséges az, hogy ilyen szarvashibát vétett a kivitelező? Mit tesz Tarlós István annak érdekében, hogy a többi állomáson ne történjen hasonló? 

A klímaváltozás miatt fel kell készülnie a fővárosnak arra, hogy Budapesten egyre többször lesz extrém időjárás, ami olykor özönvízszerű esőzéssel jár. Bízunk benne, hogy a mérnök végzettségű Tarlós Istvánnak már csak októberig kell megküzdenie ezzel a problémával. Mert szemmel láthatóan nehezen boldogul vele. Arra kérjük Orbán főpolgármesterét, adjon magyarázatot a hibára, és mielőbb hárítsa el azt. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a metró utasai legalább az állomásokon ne ázzanak el!

Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnöke

 

Magyar Liberális Párt - Liberálisok 


 

h i r d e t é s