h i r d e t é s

Kiállítást varázsol otthonunkból az LG új tévéje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kiállítást varázsol otthonunkból az LG új tévéje

2020. május 28. - 11:11

 

Egy elegáns, szinte keret nélküli, 165 centis kép önmagában is vonzza a tekintetet, hát még ha bekapcsolva kiderül róla, hogy okostelevízió! Az LG legújabb, kétszeres dizájndíjas GX (Gallery) nevű készüléke valódi kiállítótermet varázsol az otthonunkból, miközben a legújabb okosfunkciók és az OLED technológia minden előnyét elhozza a nappalinkba.

Alkalmazkodva a vásárlók igényeihez, az LG idén egy különleges OLED szériát dobott piacra GX (Gallery) névvel. A sorozat – mely már hazánkban is kapható – azzal az egyértelmű szándékkal készült, hogy a televíziózás élményének biztosítása mellett, kikapcsolt állapotban is az enteriőr különleges része lehessen.
Az alig néhány centiméter vastag kijelző szinte rásimul a falra, képkeretre emlékeztető káváival pedig olyan hatást kelt, mintha egy elegáns kép lenne. A tévé letisztult formavilágát a szakma is több ízben elismerte: idén az egyik legrangosabb ipari dizájnverseny, a Red Dot Design Awards Best of the Best díját nyerte el, és a szintén igen neves iF Design Award bíráitól is díjat érdemelt.

Az eszközt nem csak egyedi formavilága teszi különlegessé. Az LG OLED technológiája révén minden, aminek a képernyőn feketének kell mutatkoznia, valóban fekete marad, hogy mellette a legdinamikusabb, legélethűbb színek kelhessenek életre, egymilliárd árnyalatban. A kijelző ráadásul nem csak képi világával, hanem a hangzás terén is vetekszik egy valódi mozi élményével. Az eszközbe épített mesterséges intelligencia ugyanis képes elemezni, hogy éppen milyen tartalom fut a tévén, ez alapján pedig maga optimalizálja a kép- és hangbeállításokat.

A GX (Gallery) számos kényelmi funkciót is kínál: megfelelő beállítások mellett angol nyelvű hangparancsokkal is irányíthatjuk a tévét a távirányító használata nélkül, sőt egy okosotthon központjaként rajta keresztül az otthoni rendszerünk többi eszközét is.

Az LG OLED 65GX televíziójához hasonló élményt kínál a WX (Wallpaper) sorozat 65 hüvelykes, mindössze 3,85 mm-es, abszolút csúcskategóriát képviselő pengevékony kijelzője is. A WX televízión szinte semmi sem emlékeztet a televíziók megszokott formáira, Picture-on-Wall (kép a falon) kialakításának köszönhetően pedig úgy simíthatjuk a falra, akár a tapétát vagy egy posztert. Mindkét televízió olyan elegáns formavilágot képvisel, amely bármilyen stílusú otthonban megállja a helyét.


 

h i r d e t é s