h i r d e t é s

Kiállnak Pikó András és csapata mellett!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kiállnak Pikó András és csapata mellett!

2019. szeptember 12. - 14:33

 

Állampárti rendszert, putyini diktatúrát idéz az az eljárás, ahogy Pikó András, az ellenzék VIII. kerületi polgármester-jelöltjének kampányközpontját lerohanták a rendőrök. 

Forrás: Pikó András/Facebook

Felháborító, hogy a Fidesz-kormány politikai célokra használja fel az ügyészséget és a rendőrséget, azokat a hivatalokat, melyeknek a mindenkori kormányzattól függetlenül kellene működniük. Felháborító, hogy Kocsis Máté mindenféle hatósági vizsgálatot megelőzve bűnösnek, választási csalónak titulálja Pikó Andrást és kampánystábját egy olyan Facebookra feltöltött kép alapján, amely semmit - választási csalást biztosan nem bizonyít.

A Liberálisok kiállnak Pikó András és csapatának ártatlansága mellett! Bősz Anettel, a párt országgyűlési képviselőjével, Sermer Ádám ügyvivővel és Szabadai Viktor budapesti elnökkel, az ellenzék közös belvárosi képviselő-jelöltjével részt veszünk Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje által holnapra összehívott szolidaritási tüntetésen, hogy együtt tiltakozzunk az állampárti időket idéző fideszes módszer ellen, amivel a kormányzat emberei próbálják lejáratni ellenfelüket. 

Egy demokratikus jogállamban elképzelhetetlen lenne, hogy erősen megalapozott gyanú nélkül házkutatást tartsanak a kormánypárt ellenfeleinél, felforgassák magánemberek személyes tárgyait és számítógépeket kobozzanak el. Ez a botrány nem csak annak a bizonyítéka, hogy a Fidesz hadat üzent a demokrácia utolsó bástyáinak és maga alá gyűrte a valaha független állami intézményeket, de annak is, hogy Orbán Viktor és kormánya fél. Van mitől!

Magyar Liberális Párt - Liberálisok 


 

h i r d e t é s