h i r d e t é s

Kiborult a mekis dolgozó azon, hogy mennyit kell(ene) mosogatnia

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kiborult a mekis dolgozó azon, hogy mennyit kell(ene) mosogatnia

2022. november 23. - 14:57

Sokak szerint, az új-zélandi Fionn McCallum videója pontosan megmutatja, mi a baj a mai fiatalokkal. Mások csak nevetnek az egészen.

Gyenge, munkára alkalmatlan fiatalember

Megosztó videót töltött fel a TikTokra egy új-zélandi fiatal. Fionn McCallum azt rögzítette, hogy inkább azonnali hatállyal, a műszakja közben felmond a munkahelyén, minthogy elvégezze a feladatát – írja a LadBible című brit bulvárportál.

McCallum egy McDonad’s-ban dolgozott. A videójában először megmutat egy mocskos helyiséget és egy halom mosatlant, majd közli, biztos, hogy ő ezt nem fogja mind kitakarítani, inkább felmond. Néhány másodperc múlva ezt közli is a menedzserével. A főnöknő hiába mondja a srácnak, hogy ilyet nem tehet, McCallum egyszerűen faképnél hagyja és elszalad.

@fionnmccallum470 They really thought I was going to clean that #macdonalds #fyp #foryoupage ♬ original sound - Fionn_McCallum

A videót egyetlen nap alatt több mint három és félmilliószor nézték meg. A kommentelők egy része, csak nevet a történeten, sokan úgy gondolják, a videó és annak hihetetlen népszerűsége ép azt mutatja meg, hogy mi a legnagyobb gond a mai fiatalokkal.

Utóbbiak szerint a fiútól nem kértek semmi szörnyűséget, csak azt, hogy végezze el a munkát, amire szerződött, mire ő, a kellemetlenségtől meghátrálva inkább lelépett, cserben hagyva a munkatársait. (24.hu)

 

A Mc'Doanld-os mosogatás

A mosogatás az éjszakai műszak egyik legdurvább munkafolyamata. Este 10-kor indul a munka és műszakátvételkor, reggel 7-kor van vége.
Legkevesebb két ember konkrétan szétszedi az étterem konyháját és mielőtt újra összelegóznák a gépeket, mindent el kell mosogatni. De nem csak a konyha zsíros alkatrészeit, hanem az összes edényt, az étterem összes tálcáját, és még kismillió dolgot, egyszóval mindent.

Akik csinálták ezt életükben, hosszan képesek vitatkozni arról, hogy valóban ez a legdurvább munkafolyamat. Annak sem könnyebb, akinek a teljes étterem kitakarítása jut, hiszen a mosdók is hozzá tartoznak, ahol főleg egy szombat este után lehetnek valóban durva dolgok. Ha az étterem tiszta, a mosdókkal együtt, akkor következik a személyzeti rész...