h i r d e t é s

Kifosztották Sarka Kata családját

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kifosztották Sarka Kata családját

2015. november 13. - 15:01
0 komment

 

Kirabolták Sarka Kata nagyszüleit, miközben az idős házaspár otthon volt. De ezzel még nem volt vége a fura események sorozatának.

Kata és anyukája – óvják és segítik egymást - Fotó: borsonline.hu

Elképesztő dolog történt Sarka Kata édesanyjával: rendőrségi helyszínelés közben lopták meg. A tolvajok meglovasították a kézitáskáját, benne minden értékével. Az eset a rendőrség számára is kellemetlen, ezért nem csoda – ahogy mondani szokták –, hogy nagy erőkkel vizsgálják az ügyet. A fura bűn­eset előzménye Sarka Kata nagyszüleinek vidéki otthonában történt. Vasárnapra virradóra ugyanis eddig ismeretlen tettesek betörtek az idős házaspár családi házába, és kifosztották őket. Kata édesanyja a helyszínre sietett, igyekezett segíteni a szüleinek, legfőképpen pedig próbálta megnyugtatni őket. Eközben lett ő is bűncselekmény áldozata - írja a Bors.

– Értesítettük a rendőrséget, felvették a jegyzőkönyvet, ezt követően helyszínelők érkeztek, nyomokat rögzítettek, tették a dolgukat. És akkor egyszer csak feltűnt, hogy nincs meg a táskám – mesélte a kálváriáját Katalin asszony a Borsnak.

– Azonnal jeleztük az illetéseknek, hogy itt valami nem stimmel. Amíg helyszíneltek, valóban felügyelet nélkül maradt pár percre a táskám, de érthetetlen, hogyan tudtak a tettesek észrevétlenül besurranni a házba, és elvinni azt. Minden személyes holmim abban volt. Az irataim, a pénztárcám, a telefonom, egyszóval egy élet. 

Azt, hogy pontosan mekkora kár érte a családot, Katalin nem szeretné elárulni. A tegnapi napját is a rendőrségen töltötte, ahol szerencsére jó híreket kapott. A nyomozók látóterébe került a valószínűsíthető tettes vagy tettesek.

A Bors megkereste Sarka Katát is, akit megviselt, ami a szeretteivel történt.

– Összetartó család vagyunk, próbáljuk óvni, segíteni egymást. Természetesen nagyon féltem a nagyszüleimet, hiszen idősek, védtelenek, és a betörés alatt is otthon tartózkodtak. Belegondolni is rossz, hogy bármi történhetett volna velük – nyilatkozta a Borsnak Kata. – Rendkívül aljas dolognak tartom, ha valaki más embe­reket károsít meg, ha pedig időseket bántanak, rabolnak ki, azt még inkább elítélem. Bízom benne, hogy hamarosan rendőrkézre kerülnek az elkövetők. 

Az mindenesetre egyelőre rejtély, hogy a rendőrök jelenlététől sem tartva ugyanaz a személy vagy személyek hatoltak-e be kétszer egymás után Kata nagyszüleihez, vagy a sors fur­csa

játékaként két külön bűncselekmény történt egyazon napon.

 

borsonline.hu


 

h i r d e t é s