h i r d e t é s

Kihallgatták a rendőr vezérőrnagyot bántalmazás miatt feljelentő ezredest

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kihallgatták a rendőr vezérőrnagyot bántalmazás miatt feljelentő ezredest

2019. szeptember 12. - 14:47

 

Kihallgatták azt az ezredes asszonyt, aki feljelentette a rendőri csúcsvezetőként dolgozó felettesét bántalmazás miatt. A nő azt állította, hogy viszonyt folytatott a felettesével, de elege lett a szeretői státuszból, ezért szakított vele. Elmondása szerint a férfi nem volt hajlandó elfogadni, hogy véget ért a kapcsolatuk, ezért hónapokon keresztül zaklatta és fenyegette.

Forrás: ugyeszseg.hu

A vezérőrnagyot feljelentő nő ismét nyilatkozott a Népszavának. Az ezredes ezúttal azt állítja, hogy egy alkalommal azzal fenyegette a felettese, hogy ha bármit lép ellene, akkor gondoskodik róla, hogy ne csak a rendőrségen veszítse el az állását, hanem az állami szférában se kapjon munkát sehol.

Pontosan tudtam, hogy mindent kockára teszek

– mondta a lapnak az ezredes.

A nő elmondta, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségen már megtörtént a kihallgatása is. Pozitívumként értékelte, hogy a meghallgatást a „panasz jellegére tekintettel” nem férfi, hanem két ügyésznő végezte. elmondása szerint minden részletre rákérdeztek, és tárgyilagosak, tapintatosak voltak vele.

Az ezredes azt állítja, hogy a vezérőrnagy pokollá tette az életét a szakításuk után. Hónapokon át zaklatta, fenyegette, majd bántalmazta. A történtek után látleletet vetetett fel sérüléseiről, de úgy gondolja, nincsenek egyenlő esélyei az eljárásban. A korrekt intézkedés szerinte az lett volna, ha nem őt teszik át máshova, hanem a vizsgálat idejére mindkettőjük szolgálati viszonyát felfüggesztik. A rendőrség csúcsvezetéséhez tartozó vezérőrnagy szerinte eleve előnyösebb helyzetben van: olyanoknak kellene tanúskodniuk ellene, akik egy hierarchikus szervezetben a beosztottjai. (24.hu)


 

h i r d e t é s