h i r d e t é s

Kik kereshettek a legtöbbet Lagzi Lajcsi csalásán? Hát az áramleolvasók!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kik kereshettek a legtöbbet Lagzi Lajcsi csalásán? Hát az áramleolvasók!

2015. szeptember 30. - 08:18
0 komment

 

Alaposan megszedték magukat a simliskedésből – ezt állítja annak a két E.On-alkalmazottnak a munkatársa, akiket a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett áramlopási és csalási ügyben gyanúsít a rendőrség.

Alaposan megszedték magukat a simliskedésből – ezt állítja annak a két E.On-alkalmazottnak a munkatársa, akiket a Lagzi Lajcsi nevével fémjelzett áramlopási és csalási ügyben gyanúsít a rendőrség.

A két férfi energia-ellenőrként dolgozik a közműszolgáltatónál nagyjából nyolc éve, és megdöbbentőnek tűnhet, de még csak fel sem függesztették őket, egyikük most is dolgozik. Munkájuk pontosan az lenne, hogy feltárják az áramlopást. Ebben alapvetően nem is lennének rosszak, hiszen mint azt megtudtuk, Lajcsit három évvel ezelőtt egyszer már elkapták. Akkor még jegyzőkönyv is készült, valamiért mégsem lett következménye a történteknek. - írja a Blikk.

Egyiküknek, M. I.-nek ennek ellenére momentán nem rémlik, hogy valamikor közös ügyük lett volna Lajcsival.

– Emlékezetem szerint sem Lagzi Lajcsival, sem ezzel a Csaba nevezetű férfival (Lajcsi gyanúsított-társa – a szerk.) nem találkoztam soha – állította a férfi némi hezitálás után, és hozzátette: – A környezetemmel, a családommal sokat beszéltünk az ügyről, ők mind mellettem állnak. Szerencsére a cégem is az ártatlanság vélelmét vallja, nem vesztettem el a munkámat sem – mondta el a férfi, aki, mint mondta, maximálisan együttműködik a hatóságokkal.


A Galambos-féle tatai lakópark villanyórái sem a valós értéket mutatták a gyanú szerint - Forrás: blikk.hu

A másik gyanúsítottal, kollégájával, K. P.-vel állítása szerint többször beszélt már az ügy kipattanása óta. Ő most betegszabadságon van, neki sem adták a munkakönyvét a kezébe.

A két ellenőrről kollégáik azt mondták, hogy egyikük új házba költözött, autóit is cserélgeti, és egy egyiptomi nyaraláson fújta ki a gőzt nemrégiben és társa is hirtelen nagyon jómódú lett. Blikk információi szerint a nyomozó hatóságok iratai szerint mindkét férfi több ízben is találkozott Cs. Csabával, Lajcsi jobbkezével, s több alkalommal pénzt is átvettek. Azért nem kerültek előzetes letartóztatásba, mert részletes tanúvallomást tettek, és együttműködtek a hatóságokkal, egészen Lajcsi letartóztatásáig.

Mint azt a Blikk megírta, Galambos Lajost, illetve feleségét, valamint harmadik társukat kedden vették őrizetbe. A zenész mocsai birtokán korábban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak, mint ahogy a szintén a tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. telephelyén, Boldogasszonypusztán, valamint a tatai Boglárka Apartmanparkban is. Lajcsit és társait lopással és vesztegetéssel gyanúsítják.

 

blikk.hu / K. Sz. (Címlap: Lajcsit és társait lopással és vesztegetéssel gyanúsítják - Forrás: blikk.hu)


 

h i r d e t é s