h i r d e t é s

Kilencoldalú egyeztetés

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kilencoldalú egyeztetés

2022. szeptember 22. - 15:51

Az illegális fakitermelés, falopások visszaszorítása, illetve természetvédelmi célkitűzések voltak a középpontjában annak a szakértői egyeztetésnek, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében tartottak.

Forrás: police.huForrás: police.hu

Szerencsi Árpád r. alezredes a főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese bevezetőjében és vitaindítójában többek között elmondta, hogy az elmúlt időszakban csökkent az úgynevezett trükkös faárusítások és falopások száma a megyében. Az eredményes mutatók az érintett szervezetek összefogásának, együttműködésének köszönhető, illetve a jogszabályi háttér és a gazdaság pozitív változásainak. Az előttünk álló kihívásokra azonban közösen kell felkészülni. A kilencoldalú egyeztetés kézzel fogható eredményei közé tartozik a különböző szakterületek szakembereinek közös képzése, az összehangolt akciók szervezése és tartása a megye közútjain és erdőségeiben.Forrás: police.hu

Az egyeztető fórumon résztvevő szervezetek:

Aggteleki Nemzeti Park, Bükki Nemzeti Park, Északerdő Zrt., Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság, Hortobágyi Nemzeti Park, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal, Nemzeti Élelmiszerlán-biztonsági Hivatal, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgárőr Szövetség, Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság (police.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s