h i r d e t é s

Kilép az MSZP-ből a gyöngyösi polgármester

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kilép az MSZP-ből a gyöngyösi polgármester

2018. február 06. - 15:06

Visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben és kilép az MSZP-ből is Hiesz György, Gyöngyös polgármestere - közölte a heol.hu kedden.

Forrás: budapestbeacon.com

A városvezető sajtótájékoztatóján a lap tudósítása szerint úgy fogalmazott:

Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek, akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása, és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig.

A heol.hu tudósítása szerint a helyi MSZP egykori alapító tagja "meghatottan jelentette be", hogy elhagyja párját, és függetlenként folytatja munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is így szeretné a város érdekeit képviselni.

Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni, és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult,

hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni,úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett, és úgy gondolom, csak Gyöngyös számít

- idézte Hiesz Györgyöt a megyei lap.

(MTI)