h i r d e t é s

Kiszivárogtak a történelem érettségi tételek?

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kiszivárogtak a történelem érettségi tételek?

2019. május 08. - 16:56

 

Az terjed az interneten, hogy már kedden kiszivárogtak a történelem érettségi tételek Facebookon

A kép illusztráció! - Forrás: Stocksy United

Egy Facebook-csoportba kedden posztolt állítólagos bejegyzésről készült képernyőfelvétel terjed a neten, melyben a mai, középszintű történelem érettségi esszétémáit osztotta meg valaki diáktársaival. A hírek szerint a kép gyorsan terjedni kezdett, és kedden este már rengeteg érettségiző tudta, nagyjából milyen feladatokra számíthat a mai vizsgán. A képen a négy esszétéma szerepel, mint azóta kiderült, valóban ezek voltak az érettségi témái. (444.hu)


Forrás: starthirek.hu

Bősz Anett reagálása a kiszivárgott érettségi tételekre: "Most lesz politikai következmény, ahogy azt 2005-ben a Fidesz követelte?"

2005-ben azok között voltam, akik kétszer írtak matematika érettségit, mert az akkori feladatsorok kiszivárogtak, emiatt tisztán emlékszem arra, hogy az akkori Fidesz a liberális oktatási miniszter fejét követelte. Kérdezem a kormányt, amennyiben a történelem érettségi tételeinek kiszivárgásáról szóló hír igaz, akkor a 2005-ös követelésüknek megfelelően lesz-e most politikai következménye a kiszivárgott tételeknek? 


 

Kommentek

h i r d e t é s