h i r d e t é s

Kitűzték az eboltás időpontjait Kecskeméten

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kitűzték az eboltás időpontjait Kecskeméten

2020. június 05. - 08:15

 

​Megjelent az idei eboltási hirdetmény. Kecskeméten június 6-a és 20-a között vannak időpontok városrészekre bontva, de pót oltásra is lesz lehetőségük azoknak, akik lemaradnak.

A három hónapot betöltött kutyákat 30 napon belül, majd 6 hónapon belül még egyszer be kell oltani veszettség ellen, ezt követően évente egyszer kell megkapniuk az oltást, amellyel egy időben a féregtelenítés is kötelező. A két ellátás ára bruttó 4500 forint, az új, sorszámos könyv kitöltése pedig bruttó 500 forint, ami a helyszínen fizetendő.

Az ebeket szájkosárral, pórázon kell az oltóhelyre vezetni, az embereknek pedig be kell tartaniuk egymástól a másfél méteres távolságot és kötelező a védőmaszk viselése.

Szombaton Kisfáiban, a Frézia utcában lesz az első oltási időpont 8 órától, és június 20-án, a Hetényegyházi Pusztai iskola mellett lesz az utolsó 12 órától. Pót oltásra 30-án, kedden délután 4 órától Kadafalvára, a Boróka utca végére vihetik el ebeiket az állattartók, illetve 15-étől hétköznapokon 16 és 18 óra között van lehetőség beoltatni a kutyákat a Hetényegyházi Állatorvosi Rendelőben.


 

h i r d e t é s