h i r d e t é s

Klasszikus hűtlen kezelés és tiltott pártfinanszírozás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Klasszikus hűtlen kezelés és tiltott pártfinanszírozás

2021. július 19. - 07:53

 

A propagandakampányok miatt többször tettünk már feljelentést, hiszen az adófizetők pénzét nyilvánvalóan olyan dologra költi Rogán, ami az államnak nem feladata. - írja Hadházy Ákos

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

„Ez klasszikus hűtlen kezelés és tiltott pártfinanszírozás. Mindenkinek lehet véleménye a korábbi miniszterelnökről, de az állami propagandahirdetések között ez a plakát átlépett egy határt. A propagandakampányok miatt többször tettünk már feljelentést, hiszen az adófizetők pénzét nyilvánvalóan olyan dologra költi Rogán, ami az államnak nem feladata. A kreatív, de gyáva »nyomozók« mindig azzal dobják vissza a feljelentést, hogy ezekkel a kampányokkal a kormány csak tájékoztat, az meg ugye a kötelessége… Ez a plakát viszont egészen egyértelműen párpolitikai hirdetés, kíváncsi vagyok, hogy mit lesz képük mondani erre a »rendőröknek«, fogok beadni feljelentést emiatt.

A propagandakampányokra tökéletesen ráillik a hűtlen kezelés definíciója: »Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.« Mindig megmosolygom azokat, akik szerint a fideszes lopások után azért nem lesz jogi felelősségre vonás, mert olyan ügyesen le van papírozva minden.  Ez butaság, egészen nyilvánvaló és nyílt bűncselekményeket követnek el, mint a mellékelt ábra is mutatja. Ahhoz, hogy legyen felelősségre vonás, csak kormányváltásra és szándékra van szűkség.

Önöket pedig arra kérem, hogy minél több ilyen plakáton üzenjenek a kormánynak: Stop propaganda! Ha kérnek, küldünk matricákat, de jó erre a filc és a festék is.”


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s