fbpx Kockakővel dobták be egy busz ablakát, megsérült egy csecsemő | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kockakővel dobták be egy busz ablakát, megsérült egy csecsemő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kockakővel dobták be egy busz ablakát, megsérült egy csecsemő

2021. július 08. - 13:33

 

Egy négyhónapos csecsemő megsérült, miután egy férfi kockakővel bedobta egy busz ablakát Budapesten. A férfit, aki már többször dobált meg buszokat, elkapták - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: Wikipédia

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a férfi szombat este a főváros VIII. kerületében, a Rákóczi úton a Keleti pályaudvar felé haladó 8E busz ablakát dobta be kockakővel. Az utastérbe repülő kő nem talált el senkit, de az üvegszilánkok felsértették egy édesanyjával utazó négyhónapos csecsemő fejét. A rendőrök járőrautóval vitték kórházba a vérző gyermeket, aki könnyű sérüléseket szenvedett.
    A rendőrök kedden elfogták a feltételezett elkövetőt - írták.
    Az ügyben a BRFK büntetőeljárást indított. Az eljárás adatai szerint a VIII. kerületben élő férfi az elmúlt hónapokban hétszer dobta meg kővel a környéken közlekedő buszokat. Azokban az esetekben senki sem sérült meg.
    A közlekedési nyomozók a 38 éves férfit közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.
    A férfi nem tett vallomást - olvasható a BRFK közleményében. (MTI)


 

h i r d e t é s

Kommentek