h i r d e t é s

Kocsis Máté belelát az ellenzék fejébe: csak ő normális

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kocsis Máté belelát az ellenzék fejébe: csak ő normális

2018. február 23. - 12:11

 

Elszabadult indulatok, megkérdőjelezett elmeállapot. - írja a nepszava.hu.

Kocsis Máté. Fotó: Tóth Gergő

Józsefváros testületi ülésén Soros Györgyről vitáztak épp a politikusok, mikor a kerület polgármestere végső érvével előállt: aki ellentmond neki és a Fidesznek, az nem normális - tudósít a hvg.hu.

Személyeskedésbe, az elmeállapot megkérdőjelezésébe torkollott a VIII kerületi testületi ülés. Az ellenzéki Erőss Gábor vívta ki Kocsis Máté polgármester haragját, azzal, hogy szóba hozta, az egészségügy minősíthetetlen állapota miatt naponta halnak meg emberek, a sorosozás pedig csak szemfényvesztés, ami erről és ehhez hasonló, valós problémákról terelné el a figyelmet.

Kocsis válaszul leszögezte: aki szerint a Fidesz kormányzása miatt történnek olyan halálesetek, mint például Vathy Zsuzsáé, az nem "normális". Bővebben is kifejtette:

Majd ha egyszer eljön az a pillanat, amikor nem kell feltétlenül együtt dolgoznunk, akkor én átadok önnek majd egy dokumentumot négyszemközt, hogy olvassa el.

Én készíttettem önről egy pszichológiai átfogó elemzést, és ezt csak önnek majd oda fogom adni.

Figyelembe vettük egyébként a Facebook-bejegyzéseit, az írásmintáját, a felszólalásait, a hanghordozását, sok mindent, olvassa majd el, fantasztikus.

Az ülésről videó is készült, a sértegetések másfél óra után következnek.

nepszava.hu


 

h i r d e t é s