h i r d e t é s

Kocsis Máté embere újra anyázott?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kocsis Máté embere újra anyázott?

2017. január 03. - 06:10
0 komment

 

Anyázott, gecizett és majdnem nekimet a riportereknek egy VIII. kerületi vállalkozó – írja a Propeller.

Egy engedély nélküli épületbontást vettek fel a Bókay utcában a 168 óra munkatársai. Az építőmunkások és Jónás Nándor építési vállalkozó ezt nem nézte jó szemmel, és válogatott szidalmakat zúdítottak az egyébként közterületen forgató kétszemélyes stáb fejére.

"Takarodj már, az anyádat vedd fel! – üvöltözte Jónás, a háttérből pedig ez hallatszik: Büdös parasztok, pusztuljon ki a fajtátok!"

A gép délben kezdte a munkát, amikor már minden olyan hivatal bezárt, ahol panaszt tehettek volna a rombolás és a környezetszennyezés ellen a portól köhögő polgárok.

A munkaterületen a kerületi közterület-felügyelet kérésére nem tudtak felmutatni sem engedélyeket, sem a bontást irányító felelős vezetőt, ezért kénytelenek voltak abbahagyni a munkát. A hatóságoknak pedig azt ígérték, hogy még aznap estére „csinálnak” engedélyeket és egy felelőst is kerítenek.

A felvételen látható agresszív férfinak volt már korábban pofozkodási ügye, 2015 augusztus 20-án a Kocsis Máté ellen tüntetők közül szúrt ki magának egy idős hölgyet, akit megütött. Állítólag az ügy most ott tart, hogy a nőt vádolják garázdasággal.


 

h i r d e t é s