h i r d e t é s

Kocsis Máté Sorost nevezi pszichopatának?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kocsis Máté Sorost nevezi pszichopatának?

2018. október 01. - 09:23

 

Meglehetősen fonák kijelentés egy olyan kormányzat felelős pozícióban tevékenykedő politikusától, akinek főnöke a pszichózis egyértelmű és félreismerhetetlen jeleit produkálja. Sőt ez sem elég, fiatal pályakezdő politikusként Orbán interjúban viccesnek szánt megjegyzésként állította, hogy van némi skizofrén hajlama.

Forrás: MTI

Azóta persze eltelt néhány évtized és Orbánról több is kiderült, mint az, hogy saját magát nem tartja teljesen komplettnek. Elég információt szolgáltatott arra vonatkozólag, hogy már biztosan tudjuk róla, hogy semmi esetre sem beszámítható.

És egy ilyen embert szavazott egymás után harmadszor a magyar nép. Ha pedig a választások tisztaságából indulunk ki, ilyen embert tűr meg a nyakán nyolcadik éve a magyar nép.

Ehhez képest Kocsis kijelentése teljesen értelmetlennek tűnik.

Kocsis Máté szerint a „Soros-hálózat” utcai provokációkkal és megmozdulásokkal készülhet az ellenzéki pártokon is keresztül. „Senki ne számítson békés időszakra!” – jelentette ki a politikus, aki szerint a mostani EP-voksolásnak minden korábbi európai választásnál nagyobb tétje lesz, azon ugyanis Európa jövője dől el a bevándorláspárti és bevándorlásellenes erők között.

A Fidesz frakcióvezetője beszélt arról is, hogy az Országgyűlés várhatóan október közepén fogadhatja el a Sargentini-jelentésre válaszoló határozatát. A magyar törvényhozás ezzel a lépéssel kifejezheti, hogy nem enged az Európai Parlament nyomásgyakorlásának és nem mond le például a határőrizet jogáról – mondta.

Kocsis Máté úgy gondolja, Gyurcsány Ferenc jó eséllyel vezető szerepre tör majd az ellenzéki oldalon. A fideszes politikus nem aprózta el,

az interjúban súlyos pszichopatának nevezte Soros Györgyöt, akinek szerinte világuralmi törekvései vannak. /24.hu/

Elbűvölően riasztó, ha egy kormány csak azért, hogy hatalmon maradhasson, a legvadabb összeesküvés elméleteket is tényként sulykolja kellően elhülyített híveibe. Az egyetlen kérdés csak annyi, hogy vajon mennyiben tekinthetjük komolyan vehető politikusnak Kocsis Mátét.


 

h i r d e t é s