h i r d e t é s

Kőkemény kínai harcosok érkeznek Kecskemétre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kőkemény kínai harcosok érkeznek Kecskemétre

2019. szeptember 25. - 09:54

 

Október 12-én a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezik meg a Superfight Series következő magyarországi eseményét.

A gálán öt nemzetközi szinten is jegyzett kínai harcos mérkőzik meg magyar ellenfelekkel K-1 szabályrendszerben. A szervezők pokoli hangulatot és parádés összecsapásokat ígérnek.

Garantáltan színvonalas és kiélezett mérkőzéseket láthatnak a küzdősport szerelmesei október 12-én szombaton Kecskeméten, ugyanis a Messzi István Sportcsarnokban Magyarország és Kína legkeményebb harcosai lépnek majd ringbe, hogy összemérjék erejüket.

Kispál Balázs főszervező arról beszélt, felkérésükre a kínaiak olyan harcosokkal érkeznek majd az eseményre, akiket nemcsak hazájukban, de nemzetközi szinten is jegyeznek, és rendszeresen részt vesznek a sportág legrangosabb versenyein Thaiföldön.

Kifejezetten képzett kínai harcosokat látunk majd vendégül Kecskeméten, magyar ellenfeleiket pedig próbáltuk úgy összeválogatni, hogy minden csata a végletekig kiélezett legyen. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján túlzás nélkül mondható el, hogy egy-egy izgalmas mérkőzésen szinte felrobban a csarnok, a nézők pokoli hangulatot teremtenek

 – nyilatkozott Kispál Balázs.

Arról is beszélt, hogy a Prémium Média és Sport Management Zrt. támogatásával megvalósuló gála október 12-én 15 órakor kezdődik majd a helyi korosztályos fiatalok párharcaival, majd 18 órától kezd a főműsor. A kínai-magyar meccsek előtt presztízscsatákat rendeznek magyar sportolókkal, és várhatóan két angol harcos is megküzd majd egymással.

„Bár hivatalosan nem számít a két ország összesített mérlege, csodálatos lenne, ha több győzelemmel tudnánk zárni, mint a kínaiak. Ehhez minden adott lesz, mert a közönség plusz erőt ad majd a harcosainknak” – tette hozzá a főszervező.

A jegyek elővételben és a helyszínen is egyaránt háromezer forintba kerülnek, de érdemes mihamarabb megvásárolni, hiszen a sportcsarnok befogadóképessége csupán kétezer fő. a teltház tehát biztosra vehető.

A belépőkhöz a budapesti Perfect Fight Clubban, a kecskeméti Star Gymben és a tatabányai Bányász Gymben lehet hozzájutni.

A magyar-kínai párharcok:

  • Furó Virág vs Zeng Xiaoting 52,5 kg
  • Gera Miron vs Zhang Ye 71 kg
  • Nardelotti Zoltán vs Chen Zijun 75 kg
  • Tóth Csaba vs Wang Aogang 81 kg
  • Bereczki Dominik vs Han Feilong 73 kg

 


 

h i r d e t é s