fbpx Kökény Attila úgy ünnepeli a születésnapját, mint még soha | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kökény Attila úgy ünnepeli a születésnapját, mint még soha

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kökény Attila úgy ünnepeli a születésnapját, mint még soha

2019. április 17. - 06:48

 

Április 20-án Budapest legendás szórakozóhelyén, a Metro Klubban ünnepeli 44. születésnapját Kökény Attila. 

Forrás: nlcafe.hu

2010 legjobb férfi hangja mellett a Váradi Roma Café is színpadra lép majd az éjszaka folyamán, az énekes és a zenekar pedig hatalmas bulival készül az eseményre.

Február elején Metro Club Theatre néven nyitott újra az 1960-as években a Magyar Beat fellegváraként ismertté vált Metro Klub. A kettes metró építőmunkásainak szánt szórakozóhely hamar kinőtte a kereteket és nem volt olyan hétvége, amikor a megtelt feliratot ne kellett volna kitenni az ajtajára. Most hétvégén ismét valami hasonlóra készülnek a szervezők.

Kökény Attila április 20-án szombaton tölti be 44. életévét, születésnapját pedig egy őrült bulival szeretné megünnepelni a főváros szívében, a VII. kerületi Dohány utcában.

A Váradi Roma Café nevében is nyugodtan mondhatom, hogy fergeteges hangulatra készülhetnek a bulizni vágyók. Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretné egy éjszakára elengedni magát

– fogalmazott az énekes.

Mint mondta, ő tizenéves korában járt először a Metro Klubban, ami akkoriban Jazz Klubként futott. A zene iránti szeretete már akkor is megvolt, így rendszeresen megfordult a helyszínen és most örömmel tér vissza oda előadóként is.

Annak idején zeneiskolába jártam, tehát mindig az elsők között értesültem arról, hogy milyen rendezvény lesz az adott hétvégén. Imádtam ott lenni, felemelő érzés lesz a Metro Klub színpadán énekelni, az pedig csak hab a tortán, hogy a fellépésem egybeesik a születésnapommal is

 – zárta szavait Kökény Attila.

A szórakozóhely minden pénteken és szombaton a luxus varázsával átitatott környezetben, nyugati színvonalú hang- és fénytechnikával, kifogástalan kiszolgálással, mennyei italokkal, igazi ínyenc bistro food falatokkal és hatalmas tánctérrel várja a vendégeket.


 

h i r d e t é s