h i r d e t é s

Könyvbemutató és SeTamás koncert a Házban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Könyvbemutató és SeTamás koncert a Házban

2018. szeptember 05. - 09:20

 

Szeptember 14-re több programmal is készül a Kaleidoszkóp Ház (Esztergom, Pázmány P. u. 7.).

Először is számíthatunk egy könyvbemutatóra este 7-től. Megismerkedhetünk (vagy újra találkozhatunk) Kálmán Gáborral, akivel Paál Anikó beszélget az újonnan megjelent Janega Kornél szép élete c. regényéről.

Apa- és hazahiány, otthonkeresés, ez Janega Kornél szép élete. A regény egy felvidéki születésű férfi Észak-Szlovákiától Vízivárosig tartó, hiányokkal, válásokkal, szorongással kísért útját mutatja be. Egy apa elvesztése nem olyasmi, ami egyszer történik, hanem állandó hiány és seb. Janega Kornélnak valójában többször kell elvesztenie az apját. Amikor elhagyja, amikor végleg eltűnik, amikor halottnak nyilvánítják, amikor ténylegesen meghal. Mindez a harminc év alatt folyamatosan kíséri, megbélyegzi Janega Kornélt. Kálmán Gábor harmadik könyve az otthontalanság regénye. Egy rendkívül tudatosan építkező író kiforrott stílusú, erős és tiszta prózája.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1340942712709258/

Ugyanezen a péntek estén hallthatjuk 9-től a SeTamás zenekart.
"Cseh Tamás halálának első évfordulója környékén úgy alakult az életem, hogy ideiglenesen egy barátom, Király Gellért albérletébe költöztem, és elkezdtünk a magunk kedvéért Cseh-Bereményi számokat tanulni." - Meséli Kálmán Gábor. (forrás: szinhazitizperc.blog.hu/)

Hallgassunk bele a próbába, és gyerünk megnézni élesben!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/341811939697835/

A rendezvények ingyenesek, minden érdeklődőt szeretettel várnak!


 

h i r d e t é s