h i r d e t é s


Kórus Franciaországból

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Kórus Franciaországból

2017. augusztus 08. - 11:51

 

Hangverseny a Bazilikában, 51. Nemzetközi kórustalálkozó Dorogon

A Musik-Land Utazási Iroda szervezésében augusztus 16-án, szerdán érkezik hazánkba Xavier Callot egyesületi elnök vezetésével a Franciaország délkeleti részén, Grenoble közelében található Saint-Ismier település vegyes kórusa.

A több mint 30 éve alakult Dauphinelle Chorale de Saint-Ismier tagjai Valérie Denorme karnagy nő vezénylésével augusztus 19-én (szombaton) 11 óra 30 perces kezdettel az Esztergomi Bazilikában fognak énekelni. A nagy zenei felkészültségű dalosok még az nap Dorogra látogatnak, ahol részt vesznek a József Attila Művelődési Házban 17 órai kezdettel megrendezésre kerülő 51. Nemzetközi Kórustalálkozón. A nagyszabású rendezvényen rajtuk kívül az alábbi kórusok mutatják be műsorukat:

Búzavirág Vegyes Éneklőcsoport - Naszvad (Szlovákia)
Halleluja Kamarakórus - Dorog
Wagenhoffer Kórus - Csolnok
Belvárosi Vegyeskar - Budapest
Maklári József Kórus - Perbál

A hangverseny és a kórustalálkozó színvonalas szórakozási lehetőséget ígérnek a kóruszenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így ezekre is, a belépés díjtalan.

Ötnapos programjuk során a francia vendégek megismerkednek Budapest és a Duna-kanyar nevezetességeivel. Természetesen ellátogatnak a pusztára és részt vesznek egy hangulatos pincepartin is.h i r d e t é s

betöltés..

;