h i r d e t é s

Köszönet a véradóknak!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Köszönet a véradóknak!

2019. december 11. - 14:17

 

A Művelődési Házban köszöntötték az esztergomi véradókat december 10-én, kedden. 

Illusztráció: MTI

A Magyar Vöröskereszt Esztergom-Dorog Területi Szervezete az esztergomi Művelődési Házban köszöntötte Véradó Ünnepség keretén belül a véradókat. Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere Esztergom Város Önkormányzata nevében mondott köszönetet azoknak, akik önzetlenül segítik embertársaikat. 

Minden egyes alkalommal, ahányszor Önök a karjukat nyújtják, hogy vért adjanak, ez a város, Esztergom közössége közelebb kerül egymáshoz, hiszen az Önök önként és boldogan vállalt áldozatvállalása nem csak fizikai, hanem lelki segítségnyújtást is jelent. 

Az a szolidaritás és felebaráti szeretet, ami Önöket jellemzi, különös adottság, nem csak említésre, hanem valóban ünneplésre méltó. Fontos, hogy az ilyen cselekedetek példaként álljanak mindannyiunk előtt

 – mondta Erős Gábor. 

Esztergom polgármestere kitért arra, hogy kiemelten fontos, hogy a fiatalabb generáció tagjai közül is minél többen adjanak rendszeresen vért, egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik fáradhatatlanul szervezik a véradásokat Esztergomban Hertlikné Ágota, a Magyar Vöröskereszt esztergomi véradó-szervezőjével az élen. 

Az ünnepélyes est keretén belül oklevelekkel ismerték el a rendszeres véradókat. 


 

h i r d e t é s