h i r d e t é s


"Koszt, bűzt és lekezelő hangnemet kapsz hálapénz ellenében is"

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

"Koszt, bűzt és lekezelő hangnemet kapsz hálapénz ellenében is"

2017. október 02. - 06:22

 

"A beteget úgy kötözik le, hogy fájjon neki!" Aki az egri Markhot Ferenc kórházat megjárta, úgy tűnik magát a poklot vagy legalábbis annak kapujában járt. 

Forrás: korhazisztorik.blog.hu

A vélemények – mint sokszor, sajnos – lesújtóak és felháborítóak. Az eszünk megáll, ha elolvassuk az alábbi, betegek által írt tapasztalatokat. - írja a Kórházi Sztorik Blog az eset kapcsán.

Kenesi Attila így vélekedik az egész ott tapasztalt élményről. Sajnos lekezelő stílusban bántak vele és más betegekkel is az egri kórházban:

,,A Kutyájával szebben beszél az ember mint itt a betegekkel!!! SAJNOS!!!! Ja és a leletet sem kaptam meg, mondván "lassan adja a gép"!!"

Szatócs Erika pedig ezt fűzte a sürgősségin tapasztalt ,,élményekhez":

,,Felháborit az a helyzet ami a Sürgősségi van! Nem egy külföldi származású fiatal orvos dolgozik ott, aki arra képtelen volt, hogy a férjem magával vitt 5 napos kórházi zárójelentését elolvassa, (rákos betegről van szó),a hozzátartozótól megkérdezze, miért vitte be a mentő. Kezelés hiányában vissza akarta küldeni otthonába a nagy beteg embert ellátatlanul, mondván nincs semmi baja.Arról nem beszélve sok beteg sem volt, de órákat kellett várni."

Végül K. Ágnes így vélekedett a szobákról, egész egyszerűen lesújtó és embertelen ami ebben a kórházban folyik a leírt tapasztalatok alapján:  

,,szobák: koszosak, csótányok vannak, a takarítónő csak ott mos fel, ahol látszik. Rémes. Ennél már csak a személyzet borzasztóbb.'

Kedves Nővéreknek pedig:

A beteget úgy kötözitek le, hogy fájjon neki - tiszta lila kék. Szúrni sem tudtok, segítséget adni se tudtok. A szemben fekvő beteget egész napon át hagytátok remegni (epilepsziás roham), és HOPP csodák csodája, műszakváltásnál hívtátok az orvost. Beteget azonnal vitték az intenzívre. Persze addig nem volt idő....mindig uyanaz a szöveg.

Ja, hogy azért rángatóznak a betegek öntudatlanul, mert SÚLYOSAN KISZÁRADTAK?! Mert velünk ez esett meg. A beteget átszálíttattuk másik kórházba, ahol a másik kórház főorvosa megkérdezi tőlem, hogy miért nem kapott infúziót eleget, mert a beteg sajnos súlyosan ki van száradva, akár össze is omolhatotta volna. SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT! Az ajándékot elfogadjátok, a pénzt elfogadjátok, de nem hogy PLUSZT, a munkakörötökből fakadó KÖTELEZETTSÉGET sem végzitek el.

Az orvosok: amatőr, magyarul nem beszélő, rosszindulatúak. Kívánom mindenkinek a személyzetből, hogy olyan ellátásban legyen része, mint amilyet adtak. Az orvosok ugyanolyan korruptak: ha van ismerős, akkor TALÁN elintézik...ha nincs, akkor adj pénzt, ...majd mégsem történik semmi.'' 

Forrás: KórházInfó.huh i r d e t é s

betöltés..

;