h i r d e t é s

Kovács Zoltán nem egyenlő a Hazával

Olvasási idő
5perc
Eddig olvastam

Kovács Zoltán nem egyenlő a Hazával

2019. december 11. - 14:33

 

Brüsszelben kedden tartották a magyar jogállamiság védelmében indított, ún. hetes cikk szerinti eljárás második meghallgatását.

Kovács Zoltán - Forrás: MTI

Ismétlem: védelmében.

Ismétlem: a magyar jogállamiság védelmében.

Ismétlem: meghallgatást.

Bocsássa meg a Kedves Olvasó, ha jelen posztban valamelyest félreteszem a részben tanult, részben pedig belém nevelt, és belső késztetés által vezért morális tartásomat, udvariasságomat és higgadtságomat!

Szóval: innen, szerény betűim közül üzenném legfőképpen Kovács Zoltán Úrnak, hogy fejezze már be ezt a színvonaltalan néphülyítést!

Mindenki tisztában van vele, hogy az EU mint olyan azért bőven rendelkezik hibákkal, de azt is mindenki tudja, hogy a dolgok jelenlegi, és eléggé hosszútávú állása alapján is hazánk azon tagállamok közé tartozik, melyek több pénzhez jutnak "Brüsszelből", mint amennyit "Brüsszelnek" kifizetnek éves, vagy akár ciklus-szinten.

Vagyis alapvetően hagyhatnánk ezt az egész dolgot simán csak csendben menni, a legvégén úgyis 100 %-os szavazati arányra lenne szükség ahhoz, hogy Magyarországgal szemben bármilyen retorzió átmenjen. A lengyelek tuti mellettünk állnának, így annak esélye, hogy komolyan ránk pirítson anyagi értelemben az EU: 0.

E helyett azonban nyomjuk ezt a szégyentelen, aljas és hazug propagandát, ráadásul mára már általános iskolai szinten, lásd Kovács Zoltán tweet üzeneteit a zárt (!!!) ülésről.

Mert minket támadnak. Magyarokat.

Hát.....

Kovács Úr. Ajánlom figyelmébe a "magyar jogállamiság védelme érdekében" szavakból álló kis mondatrészletet. Segítek: ez azt jelenti, hogy azok a nyomorult ingyenélő, semmirekellő brüsszeli paraziták arról akarnak magukkal beszélgetni, hogy szerintük a magyar jogállamisággal valami nem ok. Nem azért teszik ezt, mert irgalmatlanul ráérnek, hanem azért, mert ami nálunk kialakult, az jogilag ok is lehet, de minden más megközelítésből a hányinger kategória. Médiafüggetlenség, demokrácia. Ilyenekről beszélgetnek magukkal. Most azon túl, hogy nem ég le a pofájukról a bőr, hogy ilyen kérdésekre kell saját maguk miatt felelni, hadd hívjam fel a figyelmüket a következő apróságra:

ha és amennyiben a MAGYAROKAT támadnák, mint ahogyan ezt Önök állandóan szajkózzák, az az kellene hogy jelentse, hogy például én, mint magyar, valami rosszat tettem az EU-val szemben. Ezzel ellentétben a helyzet az, hogy én bizony semmit nem tettem az EU ellen, annál inkább tettek ilyet Önök. Sőt, még velem szemben is, mert én (is) vagyok az ún. magyar nép.

Ezek a nyomorult brüsszeli bürokraták meg valahogy értik ezt, és ezért a magyar jogállamiság védelmében teszik épp azt, amit, sőt, még azt is felfogták, hogy ezt a helyzetet nem mi, polgárok teremtettük a kormányunkkal szemben, hanem a kormányuk velünk, a néppel szemben. 

Ezen még az sem segít, Tisztelt Kovács Úr, hogy Önök ott kint tegnap, Varga Művésznő személyében azt ismételgették, hogy "jogilag nem kifogásolható" a helyzet. Mert ez, sajnos: igaz.

Mégpedig azért, mert Önök, kihasználva az akkor rettentően szétesett ellenzéket, a megfásult népet, meg a tökéletes politikai közönyt addig reszelték az Alkotmányunkat, míg abból nem lett egyfajta poli-értelmezhető dokumentum, melyet végül Önök gyakorlatilag egy önvédelmi chartává formáltak. Olyan jogi környezetet teremtettek, melyben a jelenlegi média törvény, a választójogi törvény, stb. jogilag mind mind kifogástalan.

Jogilag.

Előterjesztették maguknak, megszavazták maguknak, és alkalmazzák magukra. Ez, így, jogilag, valóban teljesen kerek.

Ezért aztán kedden már csak az volt hátra, hogy mikor az illetékes bizottság felajánlotta maguknak, hogy legyen a meghallgatás nyitott, azt Önök visszautasították. Ismétlem: lehetett volna nyitott, ahonnan bárki tud közvetíteni, de ez Önöknek nyilván elgáncsolta volna az egyoldalú tájékoztatás lehetőségét, ezért erről a lehetőségről inkább úri módon lemondtak. Mily nemes tett! Így Kovács Úr tweet-elhetett kedvére, majd amikor esetleg az EU bármely tagja nyilatkozott utólag erről, azt már lehetett sorosozni, kórusozni, stb.

Kovács Úr! NEM az EU-ban ülő emberek alkotnak kórust, hanem maguk. Ez esetben Ön volt a szólista, aki az átmenetileg ""berekedt"" primadonnát leénekelte, mindezt elképesztő önszorgalommal és elhivatottsággal.

Kérem, vegye a fáradtságot, és nézzen már meg néhány dokumentumfilmet, mindegy, hogy liberális, baloldali, fasiszta, keresztény, zsidó, muszlim, kínai, vagy türk ember készítette. TÖK mindegy. MINDEN szereplő azt fogja mondani, hogy ha baj van, akkor az NEM a magyar néppel van, hanem a kormányunkkal. Vagy esetleg Orbánnal.

Szóval nagyon szépen kérem Önt, Kovács Úr, fejezzék már be ezt az újabb soros hullámot, meg az egész nevetséges "megvédjük a magyar népet" bullshit-et, de tényleg!

Én egy alapvetően jobb oldali beállítottságú, ráadásul keresztény ember vagyok. Magasról teszek az egész soros hisztériára, mert színvonaltalannak tartom.  Mint ahogyan azt is, hogy Önök, minden tudás birtokosai, a megkérdőjelezhetetlen igazság és feddhetetlenség bajnokai mosolygó arccal odamennek Brüsszelbe, és azokat mondják és teszik, amikről itt írtam például.

EZ, KOVÁCS ÚR, A HAZA SZÉGYENE!

Miért? Mert a Haza, nagybetűvel, az egy olyan dolog, ahol a népek halnak eszmékért, ahol a vezetők kiállnak a harcmező élére, és példát mutatnak a mögöttük állóknak.

A maga "hazája" Kovás Úr, nem az én hazám. Maga, értem, ne álljon ki, mert ezzel leköpi mindazt, amiért emberek, hazafiság címén Magyarországon valaha is harcoltak, vagy meghaltak, vagy "csak" gondolkodtak és tettek.

Maga ezt az eszmét elárulja, mert maga ezt a saját rendszerük védelmében teszi, ami mára nem más, mint a pénz. Ez nem eszme, ez eszköz, kedves uram.

A HAZA söpört már el kevesebbért is embereket, eszközrendszereket. Eszmét is néha, több-kevesebb sikerrel.

Erre most itt maguk, ismét, szerintem már elképesztően kínos, jellegtelen és jellemtelen módon sorosoznak, és AZT MERIK MONDANI, HOGY A MAGYAROKAT TÁMADJÁK, de Önök megvédenek minket.

Ez, tisztelt uram, nettó és aljas hazugság. Jogilag? Ja, úgy nem. Emberileg? Na, úgy igen, mégpedig a "legaljább" módon.

Szóval, Tisztelt Kovács Úr és Varga Asszony: gratulálok, és köszönöm, hogy öregbítik a saját semmilyen, és súlytalan hírnevüket, az olyanok hírnevét, akikről mindenki tudja, hogy egy rendszer jól megfizetett és eltartott bábjai, akiket mindenki, de mindenki sajnál.

Én is sajnálom Önt, tényleg, pedig mennyi hasznos és szép dolog várta volna Önt az életben! Aztán persze azon túl, hogy megvetéssel nézek Önre, NEM lesz bennem annyi keresztényi elv, hogy valaha megbocsássak Önnek, mondjuk majd akkor, ha ez az ámokfutásuk véget ér, és nem egy tessék-lássék bizottság előtt kell megállniuk, és kérdésekre felelniük, hanem egy annál sokkal szívbemarkolóbb ítélőszék előtt.

A keresztényi hit, mely mögé Önök bújnak, tett már sok hülyeséget az évszázadok során, mint mindegyik másik vallás is, de 1 dolog sosem maradt el legeslegvégül: az igazság pillanata. Akkor pedig már nem segít a twitter, és nem fogják tudni azt mondani, hogy "köszönjük, nem kérjük a nyilvánosságot".

Ott mindez már lényegtelen lesz.

Kovács Úr és Varga Asszony: a szégyen kísérje magukat útjukon! - ja, és olyan twitteresen, ahogy Kovács Úr szokta:

# védd magad # magadtól # engem ne # köszi # legalja

Bon voyage!

 

Sz G / gondolhatod.blog.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s