fbpx Kővel ütötték osztálytársai a 11 éves lányt, kavicsot nyomtak a szájába | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kővel ütötték osztálytársai a 11 éves lányt, kavicsot nyomtak a szájába

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kővel ütötték osztálytársai a 11 éves lányt, kavicsot nyomtak a szájába

2019. november 22. - 11:50

 

A 11 éves lányt egy budapesti iskolában bántották. - írja az nlcafe.hu.

Illusztráció: pixabay.com

A 11 éves Csenge édesanyjának mondta el, hogyan bántották az osztálytársai az iskola udvarán. Az egyik budapesti általános iskola tanulója pénteken a születésnapját akarta megünnepelni az osztálytársaival, szünetben azonban többen rátámadtak. 

„A kislányomat többször kővel fejbe verték, majd kavicsot nyomtak a szájába, amelyből lenyelt párat. Az iskola engem és a nevelőapát sem értesítette,

amikor Csenge szólt, hogy mi történt vele, annyi volt a tanárnő válasza: igyon rá vizet.

Amikor mentem érte, szerencsére nekem elmondott mindent, így azonnal tudtunk rohanni a kórházba. Megröntgenezték, kiderült: megrepedt a koponyája, ezért megfigyelésre bent tartották. Szegénykém nagyon sírdogált, szerencsére ott tudtam lenni mellette, hogy vigasztaljam” – nyilatkozta a Blikknek a gyerek anyja, hozzátéve, a tanárnő az eset után még Csengét fenyegette intővel.

Az anya annyira felháborodott, hogy egy barátnőjével közösen létrehozták az„Országosan az iskolai bántalmazások ellen” nevű csoportot azért, hogy teret adjanak az iskolai erőszakról szóló beszámolóknak, amelyeket az érintett intézmények nem vesznek elég komolyan. 

A Blikk megkereste az iskola fenntartóját, de egyelőre nem kaptak választ.

nlcafe.hu


 

h i r d e t é s