h i r d e t é s

Kövér: gyomorforgató lenne az ellenzéki összefogás

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kövér: gyomorforgató lenne az ellenzéki összefogás

2018. március 08. - 12:07

 

„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve.” - írja nepszava.hu.

Forrás: MTI Fotó: Varga György

Gyomorforgató, hányingerkeltő

lenne egy összellenzéki összefogás – mondta Kövér László a Magyar Nemzet gödi választási fórumról szóló tudósítása szerint. Kövér a Fidesz egyik alapítója és köztudottan régóta Orbán Viktor miniszterelnök közeli bizalmasának számít.

A napilap azt írta:

Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve

 – vezette fel Kövér László, hogy szerinte milyen világrengető tétje van az áprilisi választásoknak. Elmondása szerint Brüsszel politikusai, Soros György, illetve a balliberális elit arra szövetkezett, hogy lebontsák az „európai nemzetállamok szövetét”, amelyek gazdasági és politikai törekvéseik útjában állnak – köztük Magyarország.

Jó, hogy Soros nem bírt a vérével

 – hálálkodott Kövér László, mert szerinte a milliárdos nagyobb szerepvállalása lehetővé tette, hogy láthatóvá váljon az a hatalom, amiről korábban csak az összeesküvéshívők beszéltek. A házelnök szerint ezek a hatalmak olyan értékék eltörlésével szeretnék letörni az ellenállást, mint a kisgazdák által a múlt században megfogalmazott „Isten, haza, család”.

A vallások meggyengítésén fáradoznak, a nemzeti tudat és közösségek felhígításán, a családokat pedig a különböző nemi identitások elfogadtatásával szeretnék meggyengíteni. Ilyen folyamatok eredményeként értékeli, hogy szerinte több már a muszlim diák Bécsben, mint az osztrák.

Itt tartunk

– sopánkodott Kövér, aki szerint a következő választás ezért nem hogy száz évre szól, de nem csak a magyarok sorsát döntheti el.

nepszava.hu


 

h i r d e t é s