h i r d e t é s

Kövér László rosszul lett a repülőn, Varsóban kórházba szállították

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kövér László rosszul lett a repülőn, Varsóban kórházba szállították

2019. szeptember 25. - 06:56

 

A JOJ TV hírportálja, a noviny.sk számolt be róla, hogy a szlovák kormány különgépe Varsóban hajtott végre kényszerleszállást, miután Kövér László rosszul lett a fedélzeten. - írja a bumm.sk.

Illusztráció: MTI Fotó: Mohai Balázs

19:57 Az Euronews úgy értesült, hogy Kövér László visszatér a gépre és Budapest felé veszik az irányt.

19:12 A legfrissebb hírek szerint különböző vizsgálatoknak vetik alá a magyar parlament elnökét és körülbelül fél órán belül kiderül, hogy folytathatja-e a repülőutat Pozsony felé.

z Országgyűlés Sajtóirodája által közreadott képen Kövér László, az Országgyűlés elnöke (j) kezet fog Vjacseszlav Viktorovics Vologyinnal, az orosz Állami Duma elnökével megbeszélésükön Kazahsztán fővárosában, Nur-Szultanban 2019. szeptember 24-én. MTI/Országgyűlés Sajtóirodája

A szlovák különgépen többek között ott volt Andrej Danko, a szlovák parlament elnöke is, aki Kazahsztánban vett részt egy hivatalos látogatáson. A delegáció tagja volt Magyarország vezető politikusa, Kövér László, az Országgyűlés elnöke is.

A noviny.sk riportere szintén a magángépen utazott és ő számolt be róla, hogy idő előtt, Lengyelországban szakították meg útjukat. Információi szerint Kövér rosszul lett, a repülő személyzete pedig úgy döntött, hogy megszakítják az utat. Azt egyelőre nem tudni, hogy csak elővigyázatosságból történt-e a korai landolás, vagy komolyabb a baj.

Frissítés: 

Kövér László múló rosszulléte után már jól van

Elővigyázatosságból, Kövér László múló rosszulléte miatt megszakította útját kedd este Varsóban az a szlovák kormánygép, amellyel a szlovák és a magyar delegáció együtt utazott haza Kazahsztánból. A házelnök jól van, hazaérkezett Budapestre - tájékoztatta Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke az MTI-t.

bumm.sk


 

Kommentek

h i r d e t é s