h i r d e t é s

Kövér Salgótarjánban végképp elköszönt a demokráciától!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kövér Salgótarjánban végképp elköszönt a demokráciától!

2016. február 17. - 09:38
1 komment

Kövér leegyszerűsítve, Salgótarjánban elmondta, hogy csak akkor lesz minden, ha a Fideszre szavaznak.

Simon Tibor és Kövér László a fórumon - Fotó: MTI - Komka Péter

Kövér László úgy vezeti a parlamentet, mint édesanyám az autóját, arra van az elsőbbség, amerre nézek. Az édesanyám az elmúlt negyven évben, kiharcolt néhány tele buszos fékezést, villamos csilingelést, valamint az ő édesanyját méltató kifejezést.

Sajnos Kövér elsőbbsége ennél összetettebb.

Kövér Lászlóról, a legelvetemültebb ember sem állíthatja, hogy demokrata! Az egész életútja, valami keveréke a vad bolsevizmusnak, a késő Kádár korszak eltévedt szoci-formációjával. Kövéren folyamatosan azt érzem, hogy meg van sértődve, mert elkésett néhány évtizedet.

Vélhetően ő úgy gondolja, hogy ha a Kádár rendszer nem bukik meg, akkor azt ők sokkal jobban csinálták volna.

A mostani Salgótarjáni beszólása egyszerűen egy demokrata számára érthetetlen, de kövérül nagyon is érthető, mert ő kijelentésével még a Kádár- korszak alá is merült és egyszerűen meghirdette, aki nincs velünk, az ellenünk van politikát.

Ezt képviseli Orbán Viktor is! Nem véletlen, hogy amit a gazdasággal csinálnak az már Chikánnak is sok. A közbeszerzéseken csak a haverok győzhetnek, kikapcsolják a versenyt a kis és közép vállalkozások körében. Nem számolnak azzal, hogy ez a politika, leépíti a magyar vállalkozók versenyképességét, hiszen nekik az alattvaló a fontos, nem a versenyző, gondolkodó ember.

Magyarország történetében ő is csak egy epizodista, ki emlékszik, ki volt 1920- ban, a parlament elnöke, de az akkor meghozott numerus clausus törvény közvetett nyitánya volt a holocaustnak. A parlament elnöke ifj. Rakovszky István volt, senki sem emlékszik rá, viszont a miniszterelnök Bethlen István volt, akire mindenki emlékszik, erre Orbánnak is oda kellene figyelni!


 

1 komment


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s