h i r d e t é s

Közel 20 milliós havi fizetések vannak a Fradinál

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Közel 20 milliós havi fizetések vannak a Fradinál

2019. február 25. - 16:37

 

Az mindig is nyílt titok volt, hogy a focisták még Magyarországon is jól keresnek, de azt, hogy ennyire, még mi sem gondoltuk volna.

Forrás: Sport365.hu

A 444 információi szerint döbbenetes pénzből gazdálkodnak a zöld-fehérek, de ez nemcsak rájuk vonatkozik, hanem a legtöbb NB I-ben játszó csapatra, ugyanis még az utolsók is megengedhetik maguknak, hogy válogatott focistákat vegyenek külföldről. Az utolsó helyen álló Haladás például leigazolta a bolgár válogatott Galin Ivanovot, aki a hírek szerint 160 millió forintot fog keresni Szombathelyen másfél év alatt.

A legnagyobb költségvetésből azonban a Fradi gazdálkodhat, ugyanis csak a Magyar Villamos Művektől 24 millió eurót, azaz közel 8 milliárd! forintot kapnak a következő négy évben. Nem véletlen tehát, hogy azt is megengedhetik maguknak, hogy a Honvédtól érkező Davide Lanzafame bére eléri a havi 18 milliót, de még ezzel sem ő a rekorder. A nemrég igazolt brazil Isael da Silva Barbosa állítólag 19 milliót keres egy hónapban. Ha ezt előre tudom, lehet focistának megyek inkább... (noizz.hu)


 

h i r d e t é s