fbpx Kromofággal önthették le az eltűnt MSZP-s autóját | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kromofággal önthették le az eltűnt MSZP-s autóját

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kromofággal önthették le az eltűnt MSZP-s autóját

2016. január 14. - 08:51
0 komment

 

Figyelmeztetéseket kaphatott eltűnése előtt az a zuglói MSZP-s képviselő, aki több mint egy hete nem adott életjelet magáról.

Fotó: 24.hu

Sápi Csabát nem, de autóját a Blikk megtalálta a ház előtt - írja a 24.hu

A kocsi motorháztetőjén a festék foltokban felmarva, mintha valaki kromofággal leöntötte volna. Oldalán pedig karcolások látszanak,  amelyeket a lap szerint kulccsal csinálhattak. Hogy ennek lehet-e köze a politikus eltűnéséhez, nem tudni.

Mint ismert, a politikus január 5-én tréningruhában és kabátban indult el az otthonával szemközti trafikba. Élettársa ekkor látta őt utoljára. Annyi biztos, hogy Sápi a dohánybolthoz közeli kocsmába is betért. A  felszolgáló úgy emlékszik, a férfi csak egy kávét és egy sört rendelt, egy rövid ideig maradt, nyomkodta a telefonját, majd felállt és elment.  Hogy merre indulhatott, annak egyelőre nincs nyoma, a környéken ugyanis nincsenek térfigyelő kamerák, csak a dohánybolt előtt és az üzletben. A bolt eladója nem árulta el, hogy átadták-e a felvételeket a rendőrségnek. Az egyenruhsok egyébként körözni kezdték a férfit, kérik, hogy aki tud róla, jelentkezzen náluk.

 

24.hu


 

h i r d e t é s