h i r d e t é s

Kunhalmi Ágnes: Fáradt voltam, boldog vagyok!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kunhalmi Ágnes: Fáradt voltam, boldog vagyok!

2019. július 01. - 13:29

 

„Én már néha nem látom a fától az erdőt, mert nagyon intenzíven benne voltam ebben a kampányban, túl sok információ ment át rajtam és nagyon elfáradtam. De amilyen fáradt voltam, annyira boldog vagyok!” – közölte Kunhalmi Ágnes az előválasztás eredményhirdetésén. - írja a mandiner.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Az MSZP politikusát az előválasztási tapasztalatairól és arról is kérdeztük, mi volt az a rögtön mémmé vált „illegés-billegése” a köztéri sajtótájékoztatón.

Gondolom, elégedett az eredménnyel.

Igen, igen! Boldog vagyok! Nagyon örülök, hogy sikerült. Ahhoz képest, hogy milyen húsz nap van mögöttünk, nagyon nagyot mentünk! Azt hiszem, hogy Karácsony Gergely is a legjobb és legerősebb köreit futja. Mindenki a helyén volt, iszonyatosan jó lett a kampánycsapat, összeálltunk és egy becsületes és tisztességes versenyt csináltunk végig.

Előzetesen mire számítottak?

Én szorosabb eredményt vártam, de megmondom őszintén, én már néha nem látom a fától az erdőt, mert nagyon intenzíven benne voltam ebben a kampányban, túl sok információ ment át rajtam és nagyon elfáradtam. De amilyen fáradt voltam, annyira boldog vagyok! Gratulálni szeretnék természetesen Kálmán Olgának és Kerpel-Fronius Gábornak is.

Mit gondol, van annak valamilyen szimbolikus jelentősége, hogy Kálmán Olga nem jelent meg az eredményhirdetésen? Az előzményeket tekintve ez talán nem alaptalan feltételezés.

Én csak értetlenségemet tudom kifejezni ezzel kapcsolatban. A DK-tól Gréczy Zsoltot és Élő Norbertet láttam a helyszínen. Jó lett volna, ha a jelölt is itt van, már csak azért is, mert

korábban megígérték, hogy be fognak állni a győztes mögé.

Gyurcsány Ferenc új Facebook-posztjában is megígérte, hogy aki győz, a mögé teljes mellszélességgel be fognak állni. Azt hiszem, a törzsi háborúkat be kell fejezni és egységesen fel kell állni a Fidesszel szemben. Lehet, hogy ennek valami más akadályoztatás az oka, én nem feltételezek semmilyen rossz szándékot Kálmán Olga részéről.

Gyurcsány Ferenc nagyon sok mindent ígért már, ami aztán valahogy mégsem úgy történt.

Én nagyon bízom Kálmán Olgában! (A képviselő asszony ezen a ponton a már jól ismert nevetésével elnevette magát.)

Árulja el, mi volt ez az érdekes mozdulatsor, amit ma láthattunk öntől, a Karácsony Gergely sajtótájékoztatójáról készült videó hátterében?

Ja, semmi extra. (mosolyog) Közel harmincöt fok volt és a napon álltunk, 

egyszerűen csak egy kis szellőt akartam produkálni.

Meleg volt, ennyi. Nem tudtam, hogy benne vagyok a képben.

De még integetett is a kamerának…

Nem, egy ismerősömnek integettem, akivel meg volt beszélve, hogy találkozunk és akkor érkezett meg. Bemutattam neki a jelöltünket és szavazott is Gergőre! Direkt félreálltam, azt hittem nem vesz a kamera.

Azt tudja, hogy ebből megint egy rakás vicces gif fog születni.

Hát nézze, úgy látszik, velem már mindig történik valami ilyesmi...

mandiner.hu


 

h i r d e t é s