h i r d e t é s

L. Simon László eltüntette a felháborodást keltő Facebook-bejegyzését

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

L. Simon László eltüntette a felháborodást keltő Facebook-bejegyzését

2022. április 21. - 06:45

Óriási felháborodást keltett a volt fideszes államtitkár Facebook-bejegyzése, amiben leírta, hogy a 72 éves édesanyjához nem jött ki a háziorvos, hogy megvizsgálja.

L. Simon László jelenleg a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójaként tevékenykedik, és valószínűleg nem számított arra, hogy mekkora vihart kavar bejegyzésével. Gyakorlatilag támogató komment nélkül, döntően dühös hozzászólásokat kapott, és egyre szaporodtak a béka feneke alatt héderező magyar egészségügyi ellátásal kapcsolatos rossz tapasztalatok. - jegyzi meg a Propeller

Majd a Facebook-bejegyzés hirtelen megszűnt létezni, mintha az egész csak egy rossz álom lett volna. Persze az internet nem felejt, íme egy képernyőfotó L. Simon kifakadásáról:

Dínós semmire cserélődött a kritikus bejegyzése

No de a kommentelőket sem kell félteni, fenti bejegyzés törlése után megszállták L. Simon László legutóbbi Facebook-posztját, így az egykori fideszes káder most már ott kapja az ívet. Több százan üzentek már neki, hogy szégyellheti magát (több okból is), illetve nem ritkák az ehhez hasonló jókívánságok sem:

"Ha van idő jurassicos dinókat nézni, akkor ezek szerint a kedves mama jól van. Micsoda megkönnyebbülés! Örülök, mert szerintem az utóbbi időben sokan gondoltak rá."

"A parkban való kirándulás helyett,inkább haza kellett volna utazni,és az édesanyja ellátásában segíteni!"

"Ez szuper. Én se hittem volna soha, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum igazgatója turista-szórakoztató múzeumokat látogat az adófizetők pénzéből. Tévedés ne essék: ezek is jópofa helyek, és profik. DE. Bármelyik, de tényleg bármelyik tanult múzeológus kollégája kisegítette volna boldogan, hogy melyik múzeumokat nézze meg, ha valóban a Nemzet és a Múzeológia szempontjából releváns és fontos és amelyekkel valóban fontos lenne kapcsolatot építenie."

"Törölted a posztodat, Lacikám? Vajon miért is lett hirtelen kellemetlen?"

"Ha nagy a baj, lehet menni a magánrendelőbe,ahogy sokan kényszerből is teszik,vagy anyád nem ér ennyit neked,fideszmajom?"