h i r d e t é s

Lagzi Lajcsi összeesett a bírósági WC-ben: mentő vitte el!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lagzi Lajcsi összeesett a bírósági WC-ben: mentő vitte el!

2019. május 24. - 12:16

 

A Blikk számolt be, hogy nem kezdődhetett meg Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos büntetőügyének pénteki tárgyalási napja, ugyanis hiába várták a tárgyalóteremben, Lajcsi nem érkezett meg – .írja a bumm.sk.

Forrás: origo.hu

Miután a bíró hiába kereste a zenészt, védője felhívta őt telefonon. Lajcsi csak annyit tudott mondani, hogy rosszul van, elesett a bíróság épületében lévő mellékhelyiségben.

A védője kirohant hozzá, majd azonnal mentőt hívott. Ezek után ügyvéd kollégái és a biztonsági őrök segítségével kitámogatták a mulatós sztárt a Budaörsi Járásbíróság földszinti mellékhelyiségéből, majd a folyosó végén lévő széksornál lefektették, amíg a mentők kiérkeznek..

A mentősök hordágyon akarták kivinni Galambos Lajost a mentőautóhoz, de nem sokkal később az ügyvédje azt közölte az újságírókkal, hogy Lajcsi nem akar a mentővel elmenni, vissza akar térni a tárgyalására. A Blikk azonban úgy tudja, hogy a mentők mégis elszállították Lajcsit. 

Galambos Lajos büntetőpere két hónapja indult újra. A több tíz millió forintos áram-, gáz- és vízlopással, illetve vesztegetéssel vádolt zenésznek lehetősége volt arra, hogy lemondjon a tárgyalás jogáról. Így évekkel rövidíthette volna a kiszabható büntetést, de Lajcsi csak akkor vállalta volna a Budaörsi Járási Ügyészséggel az egyezkedést, ha korrigálják a vádiratot, amelyben az ügyvédje szerint is sok a tévedés.

Az énekes már korábban is panaszkodott rosszullétre a bíróságon.

bumm.sk


 

h i r d e t é s