h i r d e t é s

Lakásdekoráció egy modern lakásba

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Lakásdekoráció egy modern lakásba

2020. december 07. - 11:55

 

Ahányféle ember létezik, annyiféle különböző módon képzelik el a tökéletes lakást. Ennek megfelelően pedig számtalan módon díszítik is, megannyi lakásdekorációs elemmel. Azonban ha egy modern, de egyben egyedi és stílusos dekorációra vágyunk, elég, ha csupán néhány vászonképpel díszítjük lakásunk falait, és az eredmény egyszerűen lenyűgöző lesz.

Forrás: vaszonkep.hu

Egy modern lakásban minden bútordarabnak, minden növénynek és tárgynak megvan a saját helye és szerepe, ami valóban modernné és stílusossá teszi. A tárgyak és bútordarabok összehangolt színvilága, illetve stílusa varázsolja meséssé otthonunkat. De ez nem elég! Kell valami, ami egy kicsit személyessé és barátságosabbá teszi. A fényképek azok, amelyeknek köszönhetően valóban otthon érezhetjük magunkat. De mégis milyen módon jelenítsük meg lakásunkban a fényképeket úgy, hogy emellett ne rontsák a gondosan kiválasztott tárgyak harmóniáját?

A fényképkeretek mára egyáltalán nem mondhatók modernnek, de még stílusosnak sem, így azokat jobb, ha minél hamarabb elfelejtjük, amennyiben egy modern lakásra vágyunk. Helyettük viszont bátran válasszunk vászonképet! A vászonképek manapság ugyanis az egyik legnépszerűbb lakásdekorációk, hiszen rengeteg variáció közül válogathatunk, egyediek és gyönyörűen festenek bármely helyiségben. Válaszd ki te is a lakásodhoz illőt a vaszonkep.hu oldalán!

Minden vászonkép egyedi és stílusos

A vászonképek egyediségét leginkább a temérdek variáció adja, amelyeknek csupán a te képzeleted szab határt. Már a vászonképnek a stílusa is lehet különböző, hiszen több fajtáját is megkülönböztethetjük. Nézzük is, melyek ezek:

  • Többrészes

A modern lakásokban előszeretettel alkalmazzák a többrészes megoldást. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy az általad választott képet feldarabolják 3-6 részre, amelyek panelek formájában kerülnek fel a falra.

  • Mozaik

Mozaikképről akkor beszélünk, ha több apró képből tevődik össze egy nagyobb fénykép. Itt lehetőségünk van temérdek képet felhasználni és beépíteni a vászonképbe. De emellett hangsúlyos szerepet kap az általunk kiválasztott, az apró képekből kirajzolódó fénykép, amely igazán különlegessé teszi az egész vászonképet és ezzel együtt az adott helyiséget is.

  • Montázs

A montázstechnikának köszönhetően pedig egy képre több különböző fénykép is felkerülhet, amelynek nagysága és elhelyezése különféle lehet.

De nem csupán a montázskép esetében variálhatók a képek, hanem a más típusú vászonképek esetében is. Változtathatod a vászonképek elhelyezését, elrendezését, színvilágát és méretét is annak érdekében, hogy teljesen igazodjanak elképzeléseidhez és harmonizáljanak lakásodban.


 

Kommentek

h i r d e t é s