h i r d e t é s

Lakossági fórum - október 31.

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lakossági fórum - október 31.

2018. október 19. - 14:50

 

Esztergom Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy elindította Esztergom város településfejlesztési koncepciójának, településszerkezeti tervének és a város egész területére új, egységes helyi építési szabályzatának, valamint a helyi építési szabályzat mellékletét képező szabályozási tervének elkészítését.

Illusztráció: infoesztergom.hu

FELHÍVÁS! 

A véleményezési anyag elkészült.

A dokumentációk Esztergom Város Főépítészi Kabinet irodájában, illetve a város honlapján, az alábbi elérhetőségen megtekinthetők.

A véleményezési anyaggal kapcsolatban 
lakossági fórumot tartunk
2018. október 31-én (szerda) 14.00 órai
kezdettel a Városháza Nagytermében

Az anyaggal kapcsolatos észrevételeiket a Lakossági fórumon személyesen, vagy jelen Felhívástól számítva a Lakossági Fórum időpontját követően még 8 napig,
2018. november 9-ig
a polgármester nevére címzett levélben (2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.), vagy elektronikus úton a [email protected] e-mail címre megküldve tehetik meg.

Esztergom, 2018. október 19. 

Véleményezésben való közreműködésüket megköszönve,

Romanek Etelka
Esztergom város polgármestere

/A felhívás a 314/2012. (XI. 8,) Korm. rendelet 29. § szakasza szerinti, Esztergom településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Partnerségi Egyeztetés Szabályairól szóló 6/2017.(II.28.) önkormányzati rendelete alapján jelenik meg./

 

h i r d e t é s