h i r d e t é s

Leállásmentes és fenntartható iroda? Már nem csak álom!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Leállásmentes és fenntartható iroda? Már nem csak álom!

2023. szeptember 26. - 09:20

Természetesen ehhez profi segítségre is szükség van, mivel egyáltalán nem mindegy, hogy milyen nyomtatós céggel dolgozunk együtt. Több jel, szempont is van, amire oda kell figyelni a kiválasztás során. A megfelelő nyomtatási háttér segíti a cég hatékony működését, az egész iroda leállásmentes lehet.

Figyelmeztető jelek nyomtatós cégek esetében

A TechOffice oldalán található nyomtatóválasztó jó kiindulási pont lehet ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális nyomtatót, de ez önmagában még nem elég ahhoz, hogy minden zökkenőmentes legyen. A nyomtatós cégek esetében több szempontra is oda kell figyelni, és vannak ijesztő jelek, amelyek egyértelműen azt jelzik, hogy jobb tovább keresgélni.

Az egyik ilyen például, ha a kínálatban csak olcsó készülékeket találunk. Ha le akarjuk cserélni a gépparkot, akkor a legfontosabb minden esetben az, hogy minőségi nyomtatók kerüljenek az irodába. Ahol csak olcsó termékek találhatóak, ez nem igazán valósulhat meg. Elsőre csábító lehet az, hogy kímélhetjük a pénztárcánkat, mivel a beszerzési költség jóval alacsonyabb lesz, de a gyakorlatban és hosszú távon ezzel még rosszabbul járunk.

Egy olcsó nyomtató sokkal kevesebb ideig bírja, a fenntartási költségek is jóval magasabbak. Egy minőségi termékkel jobban járunk rövid és hosszú távon egyaránt. Az is egy rossz jel, ha a nyomtatós cég nem kínál elég plusz szolgáltatást. Nincs ügyfélszolgálat, technikai support, és még a kiegészítőket sem tudjuk náluk beszerezni. Ha nincsenek referenciák, akkor mindenképpen álljunk tovább. Az ügyfélszolgálat sem mindegy, hogy hogyan működik. Ha gyakran elérhetetlen vagy nem tud válaszolni a kérdéseinkre, akkor szintén ideje váltani.

A reakcióidőre is oda kell figyelni. Ha napokig tart egy egyszerű kérdésre vagy hibabejelentésre reagálni, akkor garantáltan nem vagyunk jó helyen. Ugyanez vonatkozik a határidőkre is.

A választás az iroda működését is meghatározza

A nyomtató a legtöbb cég életében központi szerepet játszik. Ha valami fennakadás van a működésében, akkor a vállalkozás hatékonysága is csökkenni fog. Kicsúszhatunk egy-egy határidőből, vagy nem tudunk szerződéseket nyomtatni. Mielőtt kiválasztjuk az ideális nyomtatós céget, mindenképpen alaposan nézzünk utána a működésüknek. A legegyszerűbb módja például az, ha a Google értékeléseket megvizsgáljuk. Ott egyből kiderül, ha az ügyfelek nem elégedettek a szolgáltatással.

A jó nyomtatós cég ismérvei

Az egyik legalapvetőbb szükséglet, hogy széles termékpalettával rendelkeznek. Plusz szolgáltatásokból sincs hiány, mint amilyen a nyomtatóbérlés vagy a nyomtatóvásárlással egybekötött üzemeltetés. Az ügyfélszolgálat minden kérdésünkre választ tud adni, szakszerű segítséget kapunk minden helyzetben.

Nem egyszemélyes cégről van szó, nem áll le az élet, ha a tulaj nyaralni megy. A kínálatban csak eredeti kellékeket és nyomtatókat találunk. A választás nem egyszerű, ezért érdemes alaposan átgondolni.