h i r d e t é s

Lekapcsolták a Vadhajtások honlapját

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lekapcsolták a Vadhajtások honlapját

2019. október 24. - 08:45

 

Nem sokkal azután, hogy Bede Zsolt a Zeneakadémia előtt mellkasba vágta Domokos Ágnes DK-s önkormányzati képviselőnőt, lekapcsolták Vadhajtások honlapját – derül ki a portál Facebook-oldalán megjelent üzenetből.

Forrás: olkt.hu

A portál erről szerda este 9 óra 38 perckor jelezte először, aztán 10:45-kor megjelent egy második üzenet, amely szerint dolgoznak az ügyön.

Bede Zsolt, „a legvadabb jobboldali portál” vezetője az Orbán Viktor ünnepi beszéde alatt tartott DK-s tüntetésre ment oda. Megpróbálta elvenni Domokos Ágnestől a transzparens, eközben úgy mellkasba vágta, hogy az önkormányzati képviselőhöz mentőt kellett hívni.

 

Miközben Orbán Viktor éppen megtartotta az ünnepi beszédét a Zeneakadémián az 1956-os forradalom kitörésének a 63. évfordulóján, a Demokratikus Koalíció az épület előtt tüntetett a többi között "Orbán=Borkai" és "Ezt a táblát még nem lopták el" feliratú transzparensekkel. A tüntetésen megjelent a Vadhajtások néven ismert társaság vezetője, a kormánypárti akcióiról ismert Bede Zsolt is, aki megpróbálta elvenni az egyik transzparens Domokos Ágnestől, az ellenzéki párt III. kerületi önkormányzati képviselőjétől. Eközben úgy mellkason ütötte, hogy a nőhöz mentőt kellett hívni, amely bevitte a kórházba.

168ora.hu


 

h i r d e t é s