h i r d e t é s

Lelőttek a rendőrök egy férfit, aki karddal támadt rájuk Abdán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lelőttek a rendőrök egy férfit, aki karddal támadt rájuk Abdán

2019. július 15. - 11:03

 

Bozótvágó karddal mért csapást egy rendőrre egy férfi Abdán vasárnap kora este, a rendőrök célzott lövést adtak le a támadóra, aki súlyos sérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Rendőrök a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán 2019. július 14-én. A településen egy férfi bozótvágó karddal mért csapást egy rendőrre kora este, a rendőrök célzott lövést adtak le a támadóra, aki súlyos sérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette. A sérült rendőrt a mentők kórházba vitték. Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A rendőrségi honlapra feltett közlemény szerint a mentőszolgálat munkatársai kértek segítséget egy abdai agresszív beteg kórházba szállításához. 

A férfi a házban tartózkodott és egy bozótvágó kard volt a kezében. A rendőrök felszólították, hogy tegye le, azonban a lakásból kihátráló rendőrökre támadt, a ház előtt egyikük fejére csapást mért a karddal. 

A rendőrök többszöri felszólítása ellenére a férfi továbbra is támadólag lépett fel, ezért a rendőrök célzott lövést adtak le rá. A sérült rendőrt a mentők kórházba vitték.

Az ügy körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.

(MTI)


 

h i r d e t é s