h i r d e t é s


Lenyügöző történelemleckét kaptak a csepeliek Németh Szilárdtól

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lenyügöző történelemleckét kaptak a csepeliek Németh Szilárdtól

2017. augusztus 21. - 10:41

 

Németh Szilárdot tegnap Csepelen vetették be ünnepi szónoklatra, aki természetesen meg is ragadta az alkalmat, hogy egy jót sorosozhasson. - írja a Magyar Narancs.

Forrás: Breuerpress

A Fidesz honlapjának tudósítása kiemeli, hogy Német emlékeztetett arra, hogy augusztus 20-a

az egyik legősibb nemzeti ünnepnap.

“Szent István királyunk napja, a keresztény magyar államalapítás, az ezer éves magyar államiság emléknapja. Hozzátette: augusztus 20-án azt az európai Magyarországot ünnepelhetjük ma is, amely soha nem kapta ajándékba létét, hanem mindig meg kellett küzdenie érte”.

Németh szerint minden előttünk járó nemzedéknek megvolt a maga választása:

ellenállás nélkül hagyja idegenek kezére jutni Magyarországot vagy szembeszáll a Szent István által alapított Magyarországért, amely keresztény államként született meg saját törvényekkel, saját identitással és saját határokkal.

Mi is választás előtt állunk: Szent István Magyarországa, és a Soros-terv között. Milyen lehetőségeink vannak, mik között kell választanunk? – tette fel a kérdést a Fidesz alelnöke, majd így válaszolt: ök azt akarják, hogy tagadjuk meg kereszténységünket, legyünk vallásunkban is kevertek, sokszínűek, mi erre azt feleljük,

hit, remény, szeretet.

Németh végül arra lyukadt ki, hogy a megmaradásunk záloga a család.

“Mi azt mondjuk, erősítsük meg a családokat, segítsük, hogy minél több magyar gyermek megszülessen és boldogulhasson itt a hazában. Ezen a szent napon fogadjuk meg, hogy méltók akarunk lenni államalapító királyunk művéhez” – mondta a Fidesz alelnöke, hozzátéve, büszkék vagyunk keresztény hitünkre, nemzeti önazonosságunkra és a szorgos magyar népre. Németh e szavakkal zárta szónoklatát:

“Isten, haza, család. Mi Szent István országát választjuk.”

 

magyarnarancs.huh i r d e t é s

betöltés...

;