h i r d e t é s

Levélben támadta a fideszes Simonka módszereit az egyik Fidesz-tag

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Levélben támadta a fideszes Simonka módszereit az egyik Fidesz-tag

2020. augusztus 26. - 06:07

 

Szerinte azért hallgatnak sokan Simonkáról, mert a fideszes politikus egzisztenciálisan és fizikailag fenyegeti őket.

Itt még együtt: Ruck Márton, Simonka, Budai Gyula - Fotó: kormany.hu

Helyreigazítás (2020. szeptember 24. 18:40)

Ruck Márton levelében azt írta, a térséget járva megdöbbentő dolgokat tudott meg Simonka Györgyről, "sokak részéről hangzott el, hogy ez ügyben véleményüknek nem mernek nyilvánosan hangot adni, az egzisztenciális és fizikai fenyegetőzések miatt, amelyet Simonka György közvetít és közvetített feléjük. Elképesztő, hogy a rendszerváltás után 30 évvel, nekünk már csak a történelemből ismert Rákosi-időszak módszereivel él egy választott képviselő."

A levélben lévő kizárási kezdeményezést a medgyesegyházi fideszes csoportelnök zárt borítékban küldte el a Fidesz Békés megyei választmányi elnökének a Magyar Narancs szerint. A Narancs írta meg korábban azt is, hogy Ruck Simonka György kizárását kezdeményezte a pártból. Szerinte a többek közt költségvetési csalással vádolt országgyűlési képviselő súlyosan árt a Fidesz–MPSZ jó hírének, illetve nem tájékoztatta a helyi szervezet elnökségét az ellene indított büntetőeljárásról.

Ruck levelében azt is írta, hogy "teljesen világos számomra, hogy a Simonka György Fidesz-ből történő kizárási javaslatom abszolút megalapozott, hiszen abban a pártcsaládban és a Fidesz által képviselt értékrendben ennek az embernek semmi keresnivalója nincs!" (index.hu)

A teljes levelet közölte a Dél-Békési Hírmondó is, itt olvasható el:


 

Kommentek

h i r d e t é s