h i r d e t é s

Levendula Home, a test és a lélek gyógyítója

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Levendula Home, a test és a lélek gyógyítója

2019. február 20. - 06:43

 

A törökbálinti Levendula Home olyan szolgáltató központ, ahol mindenki megtalálja számításait. Mindegy, hogy milyen céllal érkezik ide, szépülésre, gyógyulásra, mozgásra, pihenésre vagy ezek kombinációjára vágyik, innen elégedetten távozik mindenki, legyen idős vagy egészen fiatal, férfi vagy nő, sőt, kisfiú vagy kislány. 

Rövid összefoglalónkból megismerheti a nevéből sejthetően szinte otthon hangulatú központ szolgáltatásainak színes palettáját, a végére pedig garantáljuk, Ön is alig várja majd, hogy bejelentkezhessen.

Ép testben ép lélek

A test épségének és szépségének megőrzése érdekében, rengeteg különböző pihentető és energizáló szolgáltatás közül válogathatnak azok, akik ellátogatnak a központba. Találunk többek között tornatermet, ahol órarend szerint folynak különböző órák: TRX edzéstől, jógán keresztül a Beautyrobic-ig választhatunk rendkívül sokfajta csoportos edzéslehetőség közül, ráadásul a gyermekekről sem feledkeznek meg. Kicsiknek is hasonlóan sok mozgáslehetőség akad, többek között baletten, gyermekjógán vagy akár karatén is részt vehetnek a legkisebbek.

A mozgás utáni jól megérdemelt pihenésünket a relaxálás-szépészeti centrumban tölthetjük, ahol lehetőségünk van többek között fodrászati, kozmetikai, manikűrös, pedikűrös szolgáltatást is igénybe venni. A kényeztető programot pedig egy kellemes masszázzsal zárhatjuk, akár párunkkal vagy jó barátunkkal közösen, mivel páros masszázsra is van lehetőség.

Gyógyítás

És ha már masszázs: a Levendula Home gyógyítás-masszázs centrumban hagyományos és alternatív gyógyítási módszereket egyaránt kipróbálhatunk, a stresszoldási kezelésekhez hasonlóan. Míg a hagyományos iskola keretei között gyógymasszázs, yumeiho masszázs és gyógytorna igényelhető, az alternatív vonalat többek között csakra harmonizálás és Colorado System képviseli.

A gyógyulás érdekében igénybe vehető még a coaching és a stresszoldás, akár gyerekeknek is, illetve párkapcsolati tanácsadás, tréning. Természetesen orvosi szoba is rendelkezésre áll, ahol különböző magánrendeléseken kérhetjük szakorvosok segítségét, akár gyermekünk részére is.

Sóterápia a Levendula Home-ban

A pihenés, megnyugvás és a gyógyulás keresztmetszeteként a test és a lélek egészségében is nagy szerepe lehet a Levendula Home egyedülálló sószobáinak. Az itt zajló sóterápia részeként az orvosok által legelismertebb, INDISO technológiát kínálják kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  A terápia során a rendkívül finomra őrölt, speciális hatóanyag eljut az alsó és felső légutak legnehezebben elérhető részeibe is, hogy ott fejtse ki jótékony hatását. Ennek eredményeképpen ez egy rendkívül hatékony kezelési módszere szinte minden alsó és felső légúti betegségnek, így többek között az allergiának és az asztmának is. Nem csak a betegségek kezelésére, de az immunrendszer általános erősítésére is remek megoldás a sóterápia.


 

h i r d e t é s