h i r d e t é s

Lezajlott a Karácsony-Horváth főpolgármester-jelölti vita

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lezajlott a Karácsony-Horváth főpolgármester-jelölti vita

2019. január 20. - 17:34

 

A jelöltek jobban bevonnák a fővárosiakat a fontosabb döntésekbe.

Karácsony Gergely és Horváth Csaba - Forrás: atv.hu / Facebook

Az MSZP és a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje is egy zöldebb Budapest, jobb közösségi közlekedés megteremtését nevezte céljának a baloldali pártok önkormányzati előválasztását megelőző vitán vasárnap. Mindketten bevonnák a fővárosiakat a fontosabb döntésekbe és határozottabban állnának ki a Budapest érdekeiért a kormánnyal szemben. - írja az atv.hu


Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Budapest, 2019. január 20. Horváth Csaba, az MSZP (j) és Karácsony Gergely, a Párbeszéd jelöltje a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás keretében tartott vitán a budapesti Danubius Hotel Flamencóban 2019. január 20-án. Középen Szöllősi Györgyi műsorvezető. 

Egy XI. kerületi hotel konferenciatermében tartott vitán Horváth Csaba és Karácsony Gergely véleménye egy kérdésben különbözött markánsan: Vitézy Dávidnak, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi vezetőjének megítélésében. Horváth Csaba szerint a volt cégvezető a szerződés aláírójaként felelős a 12 milliárd forintos kárt okozó elektronikus jegyrendszerért. Karácsony Gergely ellenben úgy ítélte meg, hogy Vitézy Dávid a BKK vezetőjeként kiváló munkát végzett.

Az MSZP és a Párbeszéd jelöltje is rögzítette, akármelyikük nyeri az előválasztást és a főpolgármester-választást, támogatni fogják egymást.

Az atv.hu élőben közvetítette a jelöltek vitáját.


 

h i r d e t é s