h i r d e t é s

Liptai Claudia újra szerelmes

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Liptai Claudia újra szerelmes

2015. július 17. - 12:49
0 komment

 

Cukrászati gyakorlati helyén, a Pataki cukrászdába talált rá a szerelem Liptai Claudiára. 

A férfi nem más, mint a cukrászda tulajdonosa: Pataki Ádám.

Blikk információi szerint Claudia és Ádám kapcsolata újkeletű, ugynais megismerkedésükkor a férfi még házas ember volt, a műsorvezető pedig nem akart családos férfival viszonyt kezdeni. A napilap azonban úgy tudja, Ádám döntött, és az új szerelmet választja a már nem igazán működő házasságával szemben.

"Nem akartam senkit bántani, korrekt akartam lenni a családommal és a gyermekeim anyjával" - nyilatkozta Ádám. "Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, de az tény, hogy a házasságom már nem működött igazán. Ennek nem Claudia az oka, és nem is egyik pillanatról a másikra romlott el. Semmiképpen nem akartam hazudni a feleségemnek és kettős életet élni, és Claudiát sem akartam hitegetni, ezért mindkét féllel tisztáztam a helyzetet, és bevallottam az érzelmeimet. Ez így tisztességes, és én csak a tiszta dolgokban hiszek. Ezzel nem szűnök meg apának lenni, csak férjnek. 35 éves vagyok, a boldogságra vágyom, és remélem, Claudia mellett megtalálom" - tette hozzá. 

"Aki annyi mindent megélt már, mint én, és annyiszor csalódott a szerelemben is, érthető módon óvatosabb. Persze örülök annak, hogy tiszta lappal, tiszta helyzetben indulunk, hiszen ha valami hazugságra épül, az már eleve rossz. Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár boldogság" - nyilatkozta Claudia új kedveséről.

 

sztarklikk.hu

Posted by SEJT on 2015. július 17.

 

h i r d e t é s