h i r d e t é s

Magyar facsar

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Magyar facsar

2021. január 20. - 18:23

 

Folytonos büntetések, megsuhintások után fél éve folyik a hercehurca, a húzd meg, ereszd meg, a fenyegetőzés és a lebegtetés az utolsó független rádiócsatorna, a Klubrádió februárban lejáró
frekvenciaengedélyének meghosszabbítása körül. 

A kép illusztráció! - Forrás: Radiosite.hu

Először elutasították a rádió pályázatát, majd indítottak két kamu pályázót, aztán mégis befogadták a Klubrádióét, hiánypótlásra felhívással, aztán elhajtották a két kamu pályázót – maradt a Klubrádió.

Most pedig, három héttel a frekvenciaengedély lejárta előtt bejelentették, hogy felfüggesztik az eljárást. Miért? Valaki benyújtott egy keresetet a Klubrádió ellen, állítólagos jogsértések miatt.

Márpedig, amíg nem születik az ügyben jogerős bírósági ítélet, nem lehet elbírálni a pályázatot a szabályok szerint.

Ügyes! Ezzel az egyetlen akcióval maradéktalanul leírható az egész Orbán-rezsim. Aljas, gyáva, sunyi, hazug. Mert betiltani nem merik, de elhallgattatni muszáj! Az amúgy is kizárólag a fővárosban és szűk környékén fogható adást. Várj az utolsó percig, hadd főjenek a levükben és reménykedjenek fölváltva, hogy ezt talán mégsem.

Mert itt senki nem fogja föl, hogy, de igenis! Mégis! Jelzem: több felmentéssel, vagy pénzbüntetéssel (Gergényi) zárult koncepciós per után Császy és Tátrai már börtönbe vonult, felkészül Demeter. Miben lehet itt még bízni, reménykedni?

Végy tehát egy lelkes hazafit, írd meg, írasd vele alá, adasd be vele a keresetet. Aztán majd elszöszölnek vele. A kívánt cél elérve! Mink kérem szívesen engedélyeztük volna a Klubrádió további sugárzását, elvégre nálunk demokrácia van, mindenki mondhassa a magáét! De hát, a szabál az szabál! Az kötelező mindenkire! Jogállamban élünk, csókolom a kisztihandját! Arról mink már nem tehetünk, hogy ezzel úgy huszonhat évre leáll az egész.

Amíg a bíróság jogerősen ki nem fogja mondani, hogy kamu volt az egész per. Ki emlékszik akkor már egy Klubrádió nevű képződményre? Mert inteneten a hallgatók töredéke fogja követni az adást – ez borítékolható. Eleve az idősebbek számára nehezen kezelhető. És számítógép előtt ülve, okostelefonnal a kézben mégsem ugyanaz, mint, hogy szól a rádió (LGT), és közben tesz-vesz az ember.

Kényelmetlen, pótlékszerű, nem az igazi. És ott van még a szerverek teljesítőképessége.
Ennyi volt.


 

Kommentek

h i r d e t é s