h i r d e t é s

Magyar sztárok, akik őszintén meséltek anyagi gondjaikról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Magyar sztárok, akik őszintén meséltek anyagi gondjaikról

2019. június 11. - 10:46

 

Tóth Andi nemrégiben vallotta be, hogy anyagi gondokkal küzd, egyedül nem tudja eltartani magát, többek közt emiatt is döntött úgy, hogy összeköltözik a párjával. - írja az origo.hu.

Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágban, aki pénzügyi problémákról mesélt, korábban Gregor Bernadett, Balássy Betty és Horváth Tamás is beszámolt nehéz anyagi helyzetéről, de mint kiderült, Somló Tamás özvegye is problémákkal küzd.

Tóth Andi

Tóth Andi csak 15 éves volt, amikor megnyert egy tehetségkutatót, akkor költözött Nagyváradról Budapestre. Igaz, hatalmas összeget kapott, de azt hamar elköltötte, sokan átverték.

Az emberek azt gondolják, hogy miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka. Nem beszélve egyes pénzéhes menedzserekről, akik nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak

 - mesélte.

Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat, kaja, macska, albérlet, de a borítékok egyre hiányosabbak voltak

 - mondta, majd végül úgy döntött, hogy elfogadja párja, Szabó Ádám segítségét, és odaköltözik hozzá.

Horváth Tamás

Kevesen tudják Horváth Tamásról, hogy pár évvel ezelőtt még arra sem volt pénze, hogy zsemlét vegyen magának. Ebben a nehéz időszakban ismerte meg kedvesét, akivel azóta összeházasodtak.

Nagyon sokan nem hiszik el, hogy négy évvel ezelőtt még arra sem volt pénzem, hogy befizessem a számláimat, vagy hogy vegyek magamnak két zsemlét.

Szóval innen indult a történet. A feleségem, akkor még csak szerelmem, ekkor szeretett belém, ő volt az, aki átsegített ezen az időszakon. Ő egy olyan kapcsolatot hagyott ott, ahol azért minden egzisztencia megvolt, és mindent feldobott értem

- mesélte a Mokkában.

origo.hu

 


 

h i r d e t é s