h i r d e t é s

Magyarország az elsők között a migráns befogadásban!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Magyarország az elsők között a migráns befogadásban!

2019. június 28. - 07:03

 

Szabó Tímea, az MSZP-Párbeszéd szövetség egyik vezetője írásában leplezte le Orbán Viktor legnagyobb hazugságát, ami természetesen a bevándorlásról szól, kijöttek a legfrissebb európai statisztikai számok és kiderült hazánk az éllovas a befogadás tekintetében. - írja a hirhugo.hu.

Nahát! Csak nem kiderült, hogy Orbán Viktor megint hazudott?

- teszi fel a kérdést Szabó Tímea az MSZP-Párbeszéd frakciószövetség egyik vezetője, majd kijelenti miközben riogat a bevándorlással, kiderült, hogy igazából ő a legnagyobb bevándorláspárti!

Az Eurostat adatai szerint ugyanis Magyarországon nőtt a legnagyobb mértékben, 113%-kal (!!) az Unión kívülről érkezőknek adott tartózkodási engedélyek száma! Egyetlen másik EU-tagállamba sem olyan könnyű betelepülni Ukrajnából, Kínából vagy akár Törökországból, mint Magyarországra

- hívja fel a tényekre a figyelmet az ellenzéki képviselő

Majd a politikus így zárja sorait:

Elég volt a külföldön körözött terroristák, és a Rogán Antal-féle letelepedési kötvényes bűnözők tömeges befogadásából, és a milliárdos hazugsággyárból!

Valahogy nem vagyunk meglepve, hogy Orbánék mást tesznek, mint amit mondanak. Magyarország már jó párszor elhitte az Orbáni-trükköt, ami ellen a Fidesz a szavakban a leghangosabban küzd, no pont azt teszi szépen serényen a háttérben.

Korrupció, diktatúra vagy emberi jogok… miért lenne ez pont másképp a bevándorlással? A Fidesz-médiái nem fognak beszámolni arról, hogy Európa rekord bevándorlási adatott produkált a “hazánkat” megvédő Orbán-kormány, ezért kérünk oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki szembesüljön, belehazudnak a pofájukba.

hirhugo.hu


 

h i r d e t é s