fbpx Magyarországnak vége van | CIVILHETES

h i r d e t é s

Magyarországnak vége van

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Magyarországnak vége van

2018. december 29. - 11:01

 

Mi jár a fejemben: A közelmúlt történései kifejezetten gyors történései egyszersmind totálisan világos jövőképet festettek le. Magyarországnak vége van. Ez már egy ember országa O1G-é tagadhatjuk attól még igaz.

Forrás: hvg.hu

Hogy vissza lehet-e szerezni?

Ez egy nagy kérdés. Ott ahol történelmet hamisítanak vagy tagadnak le. Felszámolják a demokrácia utolsó morzsáit is, nem igen hiszem hogy békésen lesz ebből kiút. Minden lépés szimbolikus, sokaknak ismerős. Rendszerváltáskor születtem így nem éltem diktatúrában. De az már látszik hogy ez már nem demokrácia hanem valami hibrid neo feudalista-fasiszta tákolmány. Aki tanult rendesen történelmet az látja a jellemzőket csak a modern korban mások az eszközök. De most minden begyorsult egyik embertelenebb törvény a másik után, rothadó oktatás, egészségügy...várba költözés ha nem is lesz király bár kétlem hogy kihagyná ezt a bulit a megalomán őrült akkor is ott lesz nekünk egy kormányzó vagy kancellár királyi jogokkal. Több ezer milliárdos vagyonnal amit másoktól loptak el. Közben meg egekben az államadósság...mintha nem lenne holnap se jövő. Itt nem is lesz mert a tűntetések már szart sem érnek, ki-ki mecs lesz. Nem élhet az egyik míg él a másik és a másik többedmagával megy a levesbe akkor ha végre hajlandóak vagyunk tenni érte. De lesz-e időnk erre, lesz-e bátorságunk.

Ez jár a fejemben hogy bizalmat adjak-e vagy kortársaimhoz hasonlóan vissza se nézzek többé mert még nem éltem és itt nem is fogok mert nincs jövőm nincs helyem innen csak lefelé vezet az út. Nem kéne törődnöm ilyen dolgokkal de látom, érzem bárcsak ne lennék ezzel egyedűl.


 

Kommentek

h i r d e t é s